Οριστικό! Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παίρνει διαζύγιο – Ο σκύλος ή η σπατάλη χρημάτων φταίει;

Η Τζένιφερ Φλάβιν είναι τόσο εξοργισμένη μαζί του που σκοπεύει να κρατήσει μόνο το επώνυμο της οικογένειας της

Άλλος ένας γάμος που έληξε άδοξα. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μπορεί να αρνιόταν μέσω του εκπροσώπου του ότι υπάρχουν προβλήματα στο γάμο του με τη Τζένιφερ Φλάβιν, ωστόσο η διαρροή της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε εκείνη δείχνει ότι η ρήξη μεταξύ τους είναι οριστική

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού φωτογραφίες του αλλοτινού «Rocky» τον δείχνουν να αντικαθιστά το τατουάζ που είχε κάνει για τη σύζυγο του με ένα άλλο για το σκύλο του.

Κι ενώ τα σενάρια για το ρόλο του σκύλου στο διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου έδωσαν και πήραν, αφού κάποιοι τους θέλουν να φτάνουν στα άκρα εξαιτίας της αγοράς ενός ακόμα ροτβάιλερ από εκείνον που η σύζυγος του αρνούνταν πεισματικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι για όλα φταίνε τα… λεφτά. Συγκεκριμένα, η Φλάβιν ισχυρίζεται ότι τα τελευταία χρόνια ο 76χρονος ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιο των περιουσιακών στοιχείων.

Μάλιστα, είναι τόσο εξοργισμένη μαζί του που σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της και να κρατήσει το επώνυμο της οικογένειάς της, αφαιρώντας εκείνο του Σταλόνε, αρνούμενη να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Ο εκπρόσωπος του Σταλόνες πάντως τον… χαβά του. «Ο κύριος Σταλόνε αγαπά την οικογένειά του. Οι Σταλόνε αυτή τη στιγμή γυρίζουν μαζί ένα ριάλιτι που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+»…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ