Διαζύγιο για τον Σιλβέστερ Σταλόνε και την Τζένιφερ Φλάβιν; - Έσβησε το τατουάζ με το όνομα της συζύγου του εν μέσω φημών 

Το κάλυψε με τον σκύλο του «Rocky»

 

Μαύρα σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από το σπιτικό των Σταλόνε. Οι φωτογραφίες του Σιλβέστερ Σταλόνε να έχει καλύψει το τατουάζ που είχε κάνει για τη σύζυγο του, Τζένιφερ Φλάβιν, με ένα άλλο για τον σκύλο του Ρόκι, επιβεβαιώνουν όσους βλέπουν διαζύγιο στον ορίζοντα. 

Το τελευταίο διάστημα, πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τριγμούς ανάμεσα στο ζευγάρι και οι πρόσφατες φωτογραφίες του ηθοποιού, έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ο 76χρονος σταρ του Χόλιγουντ είχε κάνει ψηλά στο χέρι του ένα τατουάζ με τη σύζυγό του, το οποίο πλέον δεν υπάρχει. Ο Σταλόνε το αντικατέστησε, φτιάχνοντας τη μορφή του σκύλου του «Rocky» πάνω στο ίδιο ακριβώς σημείο, με την Φλάβιν να «εξαφανίζεται» από τον δικέφαλό του.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν λίγο καιρό μετά την είδηση ότι η Φλάβιν δεν τον ακολουθεί πλέον στο Instagram, ενώ περίπου την ίδια χρονική περίοδο εκείνη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις τρεις κόρες τους με την εξής λεζάντα: «Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Εμείς οι 4 για πάντα».

Ο εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού πάντως επιμένει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ τους και πρόκειται για παρεξήγηση. Εξήγησε μάλιστα, ότι ο Σταλόνε επιχείρησε να ανανεώσει το τατουάζ της συζύγου του αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, εξ ου και επικράτησε η μούρη του Butkus, του τετράποδου φίλου του «Rocky».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ