Σάνα Μάριν: «Ζητώ συγνώμη για τη φωτογραφία με τις δύο γυναίκες να φιλιούνται μέσα στην πρωθυπουργική κατοικία»

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά σε λογαριασμό TikTok

 

Συγγνώμη για τη φωτογραφία με τις δύο γυναίκες να φιλιούνται από ιδιωτικό πάρτι που είχε κάνει στην επίσημη κατοικία της τον Ιούλιο, ζήτησε η Φινλανδή πρωθυπουργός, Σάνα Μάριν.

Η φωτογραφία που πρωτοκυκλοφόρησε στο TikTok και μετά στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει δύο γνωστές influencers να φιλιούνται, καλύπτοντας τα γυμνά στήθη τους με την ένδειξη «Φινλανδία» («Finland») από την επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

«Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτήν. Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να είχαν τραβηχτεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα το υπερβολικό δεν συνέβη στη συνάθροιση» είπε η Μάριν στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας πως η φωτογραφία ήταν από την κατοικία της. Η 36χρονη Μάριν, που δεν έχει κρύψει ότι απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, εξήγησε πως η φωτογραφία ελήφθη στη διάρκεια ενός ιδιωτικού πάρτι με φίλους της έπειτα από ένα μουσικό φεστιβάλ τον Ιούλιο. «Κάναμε σάουνα, κολυμπήσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί» είπε, μιλώντας για το πάρτι στην κατοικία της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Μόλις τη Δευτέρα βγήκε αρνητικό το τεστ της ίδιας για ναρκωτικά στο οποίο υποβλήθηκε για να κατευνάσει τις ανησυχίες έπειτα από τη δημοσιοποίηση την περασμένη εβδομάδα πλάνων βίντεο που τη δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει με Φινλανδούς celebrities σε ένα άλλο πάρτι.

Να σημειωθεί ότι οι Φινλανδοί έχουν διχαστεί σχετικά με τη συμπεριφορά της Μάριν, που ηγείται του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και έγινε η νεώτερη στον κόσμο επικεφαλής κυβέρνησης τον Δεκέμβριο του 2019, με ορισμένους να εκφράζουν υποστήριξη τους στη νεαρή πρωθυπουργό που συνδυάζει την ιδιωτική ζωή με την υψηλού επιπέδου καριέρα της, και άλλους να αμφισβητούν την κρίση της 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ