Συγκλονίζει η Μέγκαν Μαρκλ: "Ο Άρτσι παραλίγο να καεί ζωντανός" - Η φωτιά στο δωμάτιό του

Όσα είπε η Δούκισσα του Σάσεξ στο πρώτο της podcast με καλεσμένη την Σερίνα Γουίλιαμς...

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για μια τρομακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια της βασιλικής της περιοδείας στην Αφρική.

Στο πρώτο επεισόδιο του podcast της Archetypes που κυκλοφόρησε την Τρίτη, η Δούκισσα του Σάσεξ κάθισε μαζί με τη φίλη και πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς και έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. 

Μιλώντας για το ρόλο τους ως μητέρες, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αφρική με τον πρίγκιπα Χάρι το 2019, ξέσπασε πυρκαγιά στο παιδικό δωμάτιο όπου έμενε ο γιος τους, ο Άρτσι Χάρισον.

"Όταν πήγαμε στην περιοδεία μας στη Νότια Αφρική, είχαμε μαζί μας τον Archie", ξεκίνησε να αφηγείται η 41χρονη Meghan. "Ο Archie ήταν τεσσεράμισι μηνών. Και με το που προσγειωθήκαμε, έπρεπε να τον αφήσουμε σε αυτή τη μονάδα στέγασης που μας είχαν βάλει να μείνουμε". 

"Ετοιμαζόταν να κοιμηθεί. Πήγαμε αμέσως σε μια επίσημη υποχρέωση σε μια κωμόπολη που ονομάζεται Nyanga, και υπήρξε αυτή η στιγμή όπου στέκομαι πάνω σε ένα κούτσουρο δέντρου και εκφωνώ μια ομιλία σε γυναίκες και κορίτσια, και τελειώνουμε την υποχρέωση, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μας λένε: "Έπιασε φωτιά στην κατοικία" Τι "Έπιασε φωτιά στο δωμάτιο του μωρού" Τι;"

Η Μέγκαν είπε ότι επέστρεψαν τρέχοντας στην κατοικία και η "καταπληκτική νταντά" τους, η Λόρεν, έκλαιγε αναφέρει το People.

Η Μαρκλ εξήγησε ότι ο Αρτσι κινδύνεψε να καεί, και γλίτωσε από τύχη αφού η νταντά του, με την οποία είχε μείνει πίσω ο Αρτσι στο σπίτι, τον πήρε μαζί της όταν θέλησε να κατέβει κάτω για να πάρει ένα σνακ, ενώ φυσιολογικά θα τον άφηνε για λίγο μόνο του στο δωμάτιο μέχρι να κατέβει κάτω, να πάρει το σνακ και να επιστρέψει.

ΑΠΕ/REUTERS POOL

"Εκείνη τη στιγμή η θερμάστρα στο δωμάτιό του έπιασε φωτιά, ενώ δεν υπήρχε ανιχνευτής καπνού. Μύρισαν καπνό στο διάδρομο, μπήκαν μέσα και έσβησαν τη φωτιά. Ο Άρτσι θα κοιμόταν εκεί μέσα.." εξομολογήθηκε.

Η Μέγκαν συνέχισε προσθέτοντας ότι μετά από την μεγάλη ταραχή που πέρασαν, και παρόλο που τους μετέφεραν σε άλλο σπίτι, έπρεπε να αφήσουν το μωρό για να πάνε σε άλλη βασιλική δέσμευση, κάτι που τους κόστισε πολύ:

"Έπρεπε να αφήσουμε το μωρό μας... και παρόλο που μεταφερθήκαμε σε άλλο μέρος, έπρεπε να το αφήσουμε και να πάμε να κάνουμε μια επίσημη εμφάνιση" είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ