4 εκ δολάρια κόστισαν τα 3 νυφικά Ralph Lauren που φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ-τα 500 μαντίλια για τους φραμπαλάδες & τα δύο με πέρλες & Swarovski

Ήταν αδιαμφισβήτητα, ο γάμος της χρονιάς. 

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή το Σάββατο 20/8 στην έπαυλη του ηθοποιού στην Georgia, αξίας 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων, περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια, τους φίλους και από διασημότητες της A-List κοινότητας. 

 

 

 

 

Το διάσημο ζευγάρι, γνωστό ως "Bennifer", εντυπωσίασε, με την Lopez να φοράει ένα εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα από Ralph Lauren couture με μακριά ουρά και πέπλο, ενώ ο Affleck έδειχνε κομψός στο λευκό και μαύρο σμόκιν.

 

 

 

 

Η λαμπρή τελετή

Το τριήμερο γλέντι ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε, Κυριακή 21 Αυγούστου.

Δείτε εδώ 112 φωτογραφίες από τόν γάμο

To hollywoodlife εξασφάλισε τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα της τελετής, από τα φιλιά τους, τις αγκαλιές τους, αλλά και την τόσο όμορφα στολισμένη έπαυλη. 

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκα ν από ψηλά δείχνουν το ζευγάρι να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον σε μια παραθαλάσσια προβλήτα,  αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

4 εκ δολλαρια κοστισαν τα 3 νυφικά Ralph Lauren που φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Ralph Lauren, που κατάγεται επίσης από το Μπρονξ όπως και η Λόπεζ σχεδίασε όχι ένα, αλλά τρία εντυπωσιακά φορέματα για την Λατίνα σταρ. 

Το νυφικό που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν το πρώτο από τα τρία φορέματα Ralph Lauren που αποτελούσαν τη σειρά των εμφανίσεών της για τη βραδιά. Περισσότερα από 1. 000 μαντήλια και 500 μέτρα υφάσματος κόπηκαν σε βολάν για να πάρει μορφή αργότερα το εντυπωσιακό φόρεμά της. 

 

 

Ο γαμπρός επέλεξε  ένα κλασικό λευκό σακάκι Ralph Lauren Couture, μαύρο παντελόνι και μαύρο παπιγιόν. Και τα πέντε παιδιά τους φορούσαν επίσης ρούχα Ralph Lauren., σύμφωνα με την Vogue.

Μετά την τελετή, η οικογένεια και οι φίλοι -όλοι φορώντας λευκά- συγκεντρώθηκαν για ένα κοκτέιλ στην έπαυλη πριν μεταβούν στον κύριο χώρογια το δείπνο, το οποίο επιμελήθηκε ο σεφ Bruce Moffett και η Cru Catering.

«Τα φορέματα ήταν ονειρεμένα… ευχαριστώ Ralph Lauren έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ στο μπλογκ της On the JLo χθες, μαζί με μια σειρά από τα σκίτσα των νυφικών αλλά και την ίδια να τα φορά. Και πρόσθεσε: «Θα μοιραστώ μερικές ακόμα φωτογραφίες και κάποιες λεπτομέρειες για τη μεγάλη μας μέρα πολύ σύντομα στο On The JLo».

 

 

 

Ακολούθως, η 53χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός άλλαξε σε ένα φόρεμα με πέρλες που περιείχε μικρο-πτυχώσεις από μεταξωτό τούλι, διακοσμητικά με μαργαριτάρια και λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski. Τριάντα τεχνίτες εργάστηκαν για να κεντήσουν αυτό το μοναδικό στο είδος του νυφικό φόρεμα, με το σχέδιο με ανοιχτή πλάτη, περνώντας πάνω από 700 ώρες.

Ιnstagram

Το τρίτο νυφικό της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν γοργονέ με μία προσαρτημένη και αφαιρούμενη κουκούλα.

Το φόρεμα είχε μια εντυπωσιακή λαιμόκοψη και ένα ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη, διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski διαφόρων μεγεθών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ