Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δύσκολα συναισθήματα και ένταση στο ξεκίνημα της ημέρας-Σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Ουρανός

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το απόγευμα και συγκεκριμένα μέχρι στις 16:09, που εισέρχεται στον Λέοντα. Από τις 12:40 το μεσημέρι όμως θα είναι σε φάση κενή πορείας μέχρι τις 16:09. Το πρωί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη ονειροπόλησης, φαντασίας αλλά και μεγαλύτερης ενσυναίσθησης. Στην πορεία της στον Καρκίνο θα ολοκληρώσει την αντίθεση της με τον Πλούτωνα, κι έτσι στο ξεκίνημα της μέρας μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο, δύσκολα συναισθήματα και ένταση κυρίως σε σχέση με γυναίκες.

Η τελευταία της όψη πριν ολοκληρώσει την πορεία της στον Καρκίνο θα είναι το εξάγωνο με τον Ερμή μια θετική όψη για συζητήσεις, επικοινωνία, ταξίδια. Στη συνέχεια μπαίνει σε φάση κενής πορείας ενώ στις 16:09 περνά στον Λέοντα, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση ευνοώντας την επικοινωνία ενώ φέρνει τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο. Το βράδυ της Τετάρτης που θα  σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη θα είναι ένα πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό βράδυ γι’ αυτό προγραμματίστε τα σχέδια σας έτσι ώστε να το χαρείτε. Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Ουρανός, για την επιρροή του οποίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει από πλευράς διάθεσης στα καλύτερα σας, όμως από το απόγευμα κι έπειτα αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ίσως τις πρωινές ώρες νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. Από την άλλη μπορεί οι οικονομικές ή επαγγελματικές ανασφάλειες να σας προκαλούν άγχος. Ή απλώς μπορεί να μην έχετε τα κέφια σας. Από το απόγευμα όμως καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα παίρνετε τα επάνω σας, ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε μόνο ότι σημαντικό στην επικοινωνία με τους άλλους είναι να ακούτε κιόλας αυτά που έχουν να σας πουν. Απόψε κανονίστε κάτι διασκεδαστικό, μια έξοδο με φίλους, μια βόλτα εκτός σπιτιού για να δείτε κάτι νέο ή να γευτείτε ένα διαφορετικό δείπνο σε ένα εστιατόριο που δεν έχετε ξαναπάει. Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Ουρανός, 

ΤΑΥΡΟΣ

Το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στην καθημερινότητα μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις στους άλλους. Έτσι μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο,η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους υποχρεώσεις ή μπορεί ένας συνεργάτης να σας αποσπά από τη δουλειά σας με τις δικές του απαιτήσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους. Μερικές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ίσως πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε. Ίσως χρειάζεται να το εξηγήσετε με απλά λόγια και σίγουρα πολύ χιούμορ. Από το απόγευμα κι έπειτα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες, την οικογένεια και γενικώς προσπαθήστε να ξεκουραστείτε καθώς οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές αναφορικά με τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Ουρανός στο ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι μέχρι το απόγευμα έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, στην πορεία της μέρας τα πράγματα βελτιώνονται και η διάθεση σας γίνεται πιο εξωστρεφής και χαρούμενη. Η Σελήνη από τον Λέοντα, από τις 16:09 κι έπειτα προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές ακόμη και για κλείσιμο συμφωνιών. Βέβαια δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας πολλοί φίλοι και γνωστοί για συμβουλές καθώς καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Το βράδυ της Τετάρτης προσφέρεται για  εξόδους, για να συναντήσετε φίλους και γενικώς να είστε πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας. Θετική όψη για να είστε και πιο αποφασιστικοί ή να κάνετε τα σχέδια σας για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Ουρανός.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ