O Γάλλος ληστής της Κιμ Καρντάσιαν προκαλεί on camera: «Εφόσον πετούσε λεφτά, τα μάζεψα - τα χρειαζόμουν - δεν νιώθω ένοχος - ήταν επιδειξιομανής»

Μετά από 22 μήνες στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας

 

Ένας από τους 12 άνδρες που λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι το 2016 έσπασε την σιωπή του και αναφέρθηκε στην ληστεία, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, λέγοντας ότι προκαλεί με τον τρόπο ζωής της.

Σύμφωνα με την New York Post, ο 68χρονος άνδρας Γιουνίς Αμπάς μίλησε στο Vice News και δήλωσε ότι «εφόσον πετούσε λεφτά, ήμουν εκεί για να τα μαζέψω, και αυτό ήταν. Ένοχος; Όχι, δεν με νοιάζει».

«Θα έπρεπε όλοι αυτοί να είναι λίγο λιγότερο επιδεικτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, για μερικούς ανθρώπους. Είναι προκλητικό», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος για το περιστατικό που έγινε παρουσία της χυμώδους Κιμ, οπότε οι ληστές αφαίρεσαν από το δωμάτιο της κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Αμπάς έμεινε στη φυλακή 22 μήνες και σήμερα έχει αφεθεί ελεύθερος για λόγους υγείας, καθώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση στην καρδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ