Ο Ζεράρ Πικέ εξόργισε την πρώην γυναίκα του - Έξαλλη η Σακίρα με τα δημόσια φιλιά στην 23χρονη σεξοβόμβα νέα του φιλενάδα και συνεργάτη (φωτό)

O αμυντικός της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε δημόσια με την Κλάρα Κία Μαρτί εξοργίζοντας τη διάσημη τραγουδίστρια 

Ο Ζεράρ Πικέ παίζει… μπάλα με νέο αμόρε προκαλώντας την οργή της Σακίρα, που βλέπει συνεχώς την προσωπική της ζωή στα… μανταλάκια.

Η Κλάρα Κία Μαρτί είναι η 23χρονη «πέτρα του σκανδάλου», η οποία εθεάθη σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, με τα ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο ο νέος του έρωτας, αλλά ταυτόχρονα και υπάλληλος του. Συγκεκριμένα απασχολείται ως διοργανώτρια events για τον έμπειρο στόπερ. Ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη Mirror, είναι σε σχέση εδώ και πέντε μήνες με την 23χρονη, η οποία εργάζεται στην εταιρεία του, Kosmos, αλλά το κρατούσε μυστικό λόγω και του πρόσφατου χωρισμού του με τη Σακίρα.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού από το το Summerfest Cerdanya όμως κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας την οργή της Σακίρα που θεωρεί ανεύθυνη τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της. Μάλιστα πηγές από την πλευρά της Λατίνας τραγουδίστριας λένε ότι υπήρχε μια άτυπη συμφωνία μεταξύ τους να μην εμφανιστούν με νέους συντρόφους δημοσίως για έναν χρόνο από τον χωρισμό τους.

Το νέο ειδύλλιο είναι το θέμα των ημερών για τις ψυχαγωγικές -και όχι μόνο- εκπομπές στο εξωτερικό, με σχόλια όπως αυτό της παρουσιάστριας, Λόρα Ρόιχε να ρίχνουν αλάτι στην πληγή: «Είμαι ενθουσιασμένη, είναι προφανές ότι υπάρχει σχέση. Έχω δει πολλή αγάπη, θα πονέσει πολύ η Σακίρα, γιατί αυτός είναι ένας Ζεράρ Πικέ που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι με την τραγουδίστρια».

Υπενθυμίζεται ότι  ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή σταρ ήταν μαζί για 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ