Γάμος Jennifer Lopez & Ben Affleck: Oι 112 φωτογραφίες από την μεγάλη ήμερα του ερωτευμένου ζεύγους

Όλοι μιλούν για αυτόν τον γάμο...

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή το Σάββατο 20/8 στην έπαυλη του ηθοποιού στην Georgia, αξίας 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων, περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια, τους φίλους και από διασημότητες της A-List κοινότητας. 

 

 

 

 

Το διάσημο ζευγάρι, γνωστό ως "Bennifer", εντυπωσίασε, με την Lopez να φοράει ένα εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα από Ralph Lauren couture με μακριά ουρά και πέπλο, ενώ ο Affleck έδειχνε κομψός στο λευκό και μαύρο σμόκιν.

 

 

 

 

Η λαμπρή τελετή

Το τριήμερο γλέντι ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε, Κυριακή 21 Αυγούστου.

Δείτε εδώ 112 φωτογραφίες από τόν γάμο

To hollywoodlife εξασφάλισε τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα της τελετής, από τα φιλιά τους, τις αγκαλιές τους, αλλά και την τόσο όμορφα στολισμένη έπαυλη. 

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκα ν από ψηλά δείχνουν το ζευγάρι να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον σε μια παραθαλάσσια προβλήτα,  αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

 

Δείτε επίσης: Jennifer Lopez - Ben Affleck: ''Βασιλικός'' ο ''επίσημος'' γάμος - Το ατύχημα της πεθεράς- όλες οι λεπτομέρειες για τον στολισμό στα πάρτυ

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια. 

Η ευτυχισμένη επανένωση του ζευγαριού έρχεται 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που βγήκαν ραντεβού και αρραβωνιάστηκαν, για να ακυρώσουν το γάμο τους το φθινόπωρο του 2003, κατηγορώντας τα ΜΜΕ για υπερβολική προσοχή.

Μαζί με τον Affleck ήταν και τα τρία παιδιά του από το γάμο του με την Jennifer Garner, Violet, 16 ετών, Seraphina, 13 ετών, και Sam, 11 ετών. Στο πλευρό της JLO βρίσκονταν τα δίδυμα παιδιά της, Emme και Max, 14 ετών, που απέκτησε με τον Marc Anthony.

Η Garner έλειπε από τον γάμο, ενώ ο αδελφός του Affleck, Casey, αρνήθηκε επίσης να παραστεί, αφού δήλωσε ότι είχε προηγούμενες γονικές υποχρεώσεις στο Λος Άντζελες.

 

Οι καλεσμένοι

Ο Ματ Ντέιμον, που γνωρίζει εδώ και καιρό τον Άφλεκ, εντοπίστηκε στον γάμο  με τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο.

Το ζευγάρι έφτασε σε ένα αεροδρόμιο κοντά στον τόπο του εορτασμού με ιδιωτικό τζετ.

Ο σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ και ο ηθοποιός Τζέισον Μιούζ , εθεάθησαν επίσης στο κτήμα για το πάρτι.

Άλλοι αστέρες που βρέθηκαν στο πάρτι είναι ο George Clooney, η Jane Fonda, η Renee Zellweger και ο Jimmy Kimmel.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ