Πρίγκιπας Ουίλιαμ: εγώ δεν είμαι Κάρολος! Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου που αδιαφόρησε για μας κυνηγώντας την Καμίλα - Ασχολούμαι με τα παιδιά μου

Η σχέση πατέρα και γιου μπορεί να έφτιαξε, αλλά τα τραύματα παραμένουν ανοιχτά 
 

 

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ποτέ δεν έκρυψε από τους στενούς του φίλους, πόσο πολύ του έλειψε η παρουσία του πατέρα του Κάρολου, όταν ήταν μικρός στον απόηχο του θανάτου της μητέρας του, Νταιάνα, το 1997. 

Ακόμη και σήμερα που η μεταξύ τους σχέση είναι στενή, ο Δούκας του Κέμπριτζ είναι αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα λάθη του, όσον αφορά το μεγάλωμα των δικών του παιδιών. 

 

 

Γι’ αυτό άλλωστε, όπως γράφει η Daily Mail, αποφάσισε μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ τη μετακόμιση όλης της οικογένειας στο Ουίνδσορ  και συγκεκριμένα στην μικρή εξοχική κατοικία Adelaide, που βρίσκεται μέσα στη βασιλική έκταση, προκειμένου τα τρία τους παιδιά, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 7χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ και ο 5χρονος, πρίγκιπα Λούις να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά στο Lambrook School τον επόμενο μήνα. 

 

 

«Πιστεύει ότι η αναμφισβήτητη αφοσίωση του πρίγκιπα Κάρολου στα καθήκοντα του είχε άμεση επίπτωση στο μεγάλωμα του, ιδιαίτερα μετά το θάνατο της μητέρας του», αναφέρει πηγή από το παλάτι, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ουίλιαμ θέλει τα παιδιά του να είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ