Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι συναισθηματική, δημιουργεί διακύμανση στις διαθέσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο και σχηματίζει δυο σημαντικές όψεις: ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς. Με το τετράγωνο προς τον Χείρωνα μπορεί να νιώθουμε ότι δεν λαμβάνουμε την αγάπη ή τη στήριξη που θέλουμε από τους άλλους κι αυτό να μας κάνει κάπως πιο «κουμπωμένους», αλλά με το εξάγωνο προς τον Ουρανό αν αποβάλλουμε την ανάγκη μας να τα ελέγχουμε όλα και όλους θα χαλαρώσουμε και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις επαφές μας. Σήμερα έχουμε αλλαγή ζωδίου και για τον Ήλιο που προχωρά στην Παρθένο σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων του 6ου ζωδίου στον ζωδιακό. Χρόνια πολλά Παρθένοι! Σας περιμένει μια έντονη γενέθλια χρονιά σε θέματα καριέρας.

ΚΡΙΟΣ

Οι δύο σημαντικές όψεις της Σελήνης που σχηματίζει σήμερα με τον Χείρωνα και τον Ουρανό στρέφουν την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, ή σε ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε τώρα και επιθυμείτε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Ως φαίνεται, θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά πιο αποτελεσματικά, για να απολαμβάνετε και ελεύθερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου. Ακόμη, μπορεί να προγραμματίζετε να περάσετε κάποιες μέρες με στενούς συγγενείς ή στο πατρικό σας ή ακόμη σε έναν τόπο που έχετε ισχυρές αναμνήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας περιόδου, η οποία εκτείνεται μέχρι τις 22/9, που θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα δουλειάς και υγείας. Προγραμματίστε ένα τσεκάπ αν δεν έχετε κάνει ήδη, σκεφτείτε πιο σοβαρά θέματα διατροφής και άσκησης και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη από τον Καρκίνο με τις δύο όψεις της προς τον Χείρωνα και τον Ουρανό κάνει τη μέρα ιδιαίτερα πολυάσχολη, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε πολύ χρόνο στη διάρκεια της, απαντώντας emails, τηλέφωνα, κάνοντας skype ή zoom, επικοινωνώντας με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς. Γενικότερα όλες οι επόμενες ημέρες θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πολύ θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε προωθώντας τη δουλειά σας και διαφημίζοντας τα ταλέντα σας. Ο Ήλιος στη φιλική σας Παρθένο από σήμερα θα ενισχύσει τις επιθυμίες σας, θα βελτιώσει τις προσωπικές σας επαφές και θα κάνει θέματα παιδιών προτεραιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε όψεις με τον Χείρωνα και τον Ουρανό, φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας, προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορείτε μια χαρά να τα καταφέρετε. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση, ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα. Ο Ήλιος στην Παρθένο από σήμερα θα στρέψει την προσοχή σας μέχρι τις 22/9 σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Ακόμη, μπορεί να οργανώσετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα. Μολονότι θα είναι μια αρκετά κοπιαστική περίοδος για σας, από την άλλη θα είναι και ιδιαίτερα αποδοτική.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ