Ερωτευμένη ξανά η πολυεκατομμυριούχος Jemima Goldsmith: ο γάμος στα 21 της με τον Πακιστανό πρωθυπουργό & το άδοξο τέλος

Σήμερα είναι ζευγάρι με τον 48χρονο παραγωγό του Vice, Alex Chitty

 

Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο… Αν o Alex Chitty είναι το… παράθυρο στη ζωή της πολυεκατομμυριούχου Jemima Goldsmith μόνο ο χρόνος θα το αποδείξει. 

Tο σίγουρο είναι ότι η πρώην σύζυγος του Πακιστανού πρωθυπουργού, Imran Khan, ο οποίος σήμερα κινδυνεύει με σύλληψη μετά την απαγγελία κατηγοριών για τρομοκρατία εναντίον του, είναι και πάλι ερωτευμένη με τον 48χρονο παραγωγό του Vice.

 

 

 

 

Οι δυο τους απόλαυσαν πρόσφατα γεύμα στο μοδάτο River Café στο Χάμερσμιθ με την Jemima να κλέβει τις εντυπώσεις με την κατάλευκη ολόλευκη φόρμα της. «Έδειχναν πολύ άνετοι μεταξύ τους», σχολίασε πηγή, που διατηρεί την ανωνυμία της στην Daily Mail, προσθέτοντας ότι «δεν φαίνονταν καθόλου να τους νοιάζει που τους έβλεπαν μαζί». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hamzyyy (@hamzyyy14)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanzo00 (@fanzo00)

 

Να σημειωθεί ότι ο γάμος της με τον πρώην Πακιστανό πρωθυπουργό έγινε όταν εκείνη ήταν 21 ετών κι αυτός ήδη 42. Όπως παραδέχτηκε αργότερα η ίδια «δεν ήταν μια φυσιολογική απόφαση, στην ηλικία των 21 με όλες τις ελευθερίες και τα προνόμια που μεγαλώσαμε, να τα αφήσω όλα πίσω μου και να πάω να ζήσω σε ένα περιβάλλον με μια κουλτούρα άσπρη και μαύρη και να υιοθετήσω έναν άσπρο και μαύρο τρόπο ζωής, με έναν άνδρα που είχε τα διπλά μου χρόνια και είχε γεννηθεί μουσουλμάνος».  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ