Σούπερ Κική: Δουλεύω σερβιτόρα από σήμερα- χ@στηκα πόσα θα πάρω - βγάζω λεφτά από το Instagram

«Εγώ μια χαρά τα βγάζω τα λεφτά μου από το Instagram, δεν είναι αυτό, θέλω να εκτονωθώ», δήλωσε σε story της.

H Σούπερ Κική,  το τελευταίο διάστημα, όπως έχει κάνει γνωστό, έχει έρθει αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες, κυρίως μετά την ανακοίνωση της αποβολής του μωρού που κυοφορούσε..

H γνωστή Influencer αποφάσισε να πάει διακοπές και να ηρεμήσει από όλα αυτά που την ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Έτσι ταξίδεψε ως την Ικαρία. 

Εκεί απ'οτι φαίνεται έκανε νέα ξεκινήματα. Αναζητώντας τρόπους να εκτονωθεί, αποφάσισε να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα και να θυμηθεί τα παλιά. Να σημειώσουμε πως πριν 4 χρόνια ξεκίνησε να κάνει αστεία βίντεο για την δουλειά του σέρβις και έτσι έγινε πασίγνωστη. 

«Είμαι στην Ικαρία δέκα μέρες. Το νησί αυτό δε μου ταιριάζει καθόλου. Είμαι πολύ γριά γι’αυτό το νησί. Όμως επειδή δε μπορώ να φύγω με τίποτα, με τίποτα. Άκου που σου λέω, τα έχω παλέψει όλα, έχω εγκλωβιστεί. Είδα στον ύπνο μου ότι έπιασα δουλειά, όχι στην Ικαρία, σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά στα Πετράλωνα. Ήρθα λοιπόν σε ένα παλικάρι που έχω γνωρίσει εδώ στην Ικαρία, στο μαγαζί του και πιάνω δουλειά σήμερα στις 20:00 το απόγευμα ως σερβιτόρα.

Εγώ τα βγάζω τα λεφτά μου μια χαρά από το Instagram, δεν είναι αυτό. Χ@@@@κα για το τι λεφτά θα παίρνω. Θέλω να εκτονωθώ. Θέλω να ξαναθυμηθώ πως ήμουν. Έχω να δουλέψω τέσσερα χρόνια και ζηλεύω τους σερβιτόρους όποτε τους βλέπω. Λοιπόν, πιάνω δουλειά σήμερα το απόγευμα», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Insta story η Σούπερ Κική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ