H πριγκίπισσα Ολυμπία iconic model της Louis Vuitton - παρουσιάζει τις εμβληματικές τσάντες Capucines σε διάφορα χρώματα

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Louis Vuitton για τις Capucines bag...

Nέα, δυναμική, μοντέρνα και κυρίως iconic model. Η Μαρία - Ολυμπία αποτελεί σήμερα ένα από τα αγαπημένα διεθνή κορίτσια της μόδας και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Louis Vuitton για τις τσάντες Capucines, όπως έκανε και στα τέλη του 2020.

 

 

Instagram

 

 

 

 

 

 

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ανιψιά της βασίλισσας Margrethe II της Δανίας παρακολούθησε το πρώτο της σόου υψηλής ραπτικής σε ηλικία μόλις 11 ετών. 

 

 

Η 26χρονη που φέρνει αέρα φρεσκάδας, αναζωογόνησης και sophisticated στυλ στην τελευταία καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, παρουσιάζει τις νέες τσάντες Capucines της σεζόν, οι οποίες είναι διαθέσιμες στα καταστήματα από τα μέσα Αυγούστου.

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, στη νέα collection η τσάντα αναπροσαρμόζεται από εποχή σε εποχή, διατηρώντας παράλληλα τo κλασικό στυλ της. 

 

 

 

Η Μαρία Ολυμπία, που είναι μία διαχρονική φίλη του οίκου, ενσαρκώνει ιδανικά όλη τη φρεσκάδα και το sophisticated στυλ της σειράς. Στη νέα αυτή καμπάνια την είδαμε στους δρόμους του Λονδίνου με Louis Vuitton σύνολα σε λαμπερό φούξια, printed denim σετ αλλά και preppy σύνολα με mini tennis φούστες και ρομαντικά πουκάμισα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ