Τρελό - επικίνδυνο: Η Κιάρα Φερανι και ο άντρας της στο πιο ακραίο βίντεο του καλοκαιριού-πάνω σε έναν βράχο & μπρος και πίσω γκρεμός

Για ακόμη μία φορά το διάσημο ζευγάρι προκαλεί...

Η Κιάρα Φεράνι με το σύζυγο της, Φέντετς είναι από τα πιο διάσημα ζευγάρια, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά πια σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ίμπιζα, μαζί με τα δύο παιδιά τους και φίλους, με τον διάσημο Ιταλό τραγουδιστή να απολαμβάνει πια στιγμές ξεκούρασης μετά τη δύσκολη επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, και έχοντας αφήσει πίσω πια το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Εκτός από βουτιές όμως απολαμβάνουν και εξορμήσεις στο βουνό! Η τελευταία τους φωτογραφία στο instagram είναι απλά «τρελή». Οι δύο τους στην άκρη του γκρεμού, θαρρείς και κρέμονται από μία κλωστή, καλά καθισμένοι -για ασφάλει- σε μια λωρίδα βράχου, κι ενώ πίσω φαίνεται η θάλασσα.

«Μαγικό ηλιοβασίλεμα», όπως γράφουν, αλλά το βίντεο σε τρομάζει, βλέποντας τους τόσο κοντά στο γκρεμό. Όλα αυτά για τα κλικς και τους followers; Μάλιστα στα σχόλια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους ζητούν το bacKstage του πως έφτασαν ως εκεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ