Φθινόπωρο Χειμώνας 2022: Το πουά, η απόλυτη τάση – σοφιστικέ και σικ επιλέξτε το για τη νέα σας γκαρνταρόμπα

Polka dots... ένα print που δεν μπορείτα να αντισταθείτε!

Το πουά είναι ένα vintage, retro print με νοσταλγική διάθεση που σπάνια είναι εκτός μόδας. Από το φθινόπωρο μάλιστα θα είναι η απόλυτη τάση, για να κάνουμε το χειμωνιάτικο μας look, ακόμη πιο παιχνιδιάρικο.

 

 

instagram/Natasha Pszenicki

Αν και είναι ένα ιδιαίτερο μοτίβο, εντούτοις μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με άλλα μοτίβα και να δημιουργήσετε μια εμφάνιση εντυπωσιακή και κομψή.

Τα polka dots είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Τα έχουμε δει από τη Minnie Mouse, μέχρι και την «θρυλική» Pretty woman, Τζούλια Ρόμπερτς.

 

 

instagram/italy_top_fashion

 

 

instagram/minnie mouse

Η Gemma Champαπό την daily mail μάλιστα τονίζει ότι δεν πρέπει να το φοβόμαστε, καθώς το πουά εξαρτάται πάντοτε από το τι άλλο θα επιλέξουμε να βάλουμε.

Η πριγκίπισσα Ολυμπία με την απόλυτη τάση... polka dots από Louis Vuitton

 

 

instagram/Louis Vuitton

Το κόλπο είναι να το παρουσιάζουμμε σαν Look πιο «ενήλικο», τονίζει η Champ.

Από τη συλλογή του Rani Zakhem:

 

 

instragram/Rani Zakhem

 

 

 

 

«To πουά είναι μια παιχνιδιάρικη στάμπα και, αν θέλετε να παραμείνετε εκλεπτυσμένοι, πρέπει να απαλλαγείτε από τα διακοσμητικά στοιχεία, να μειώσετε τον τόνο των χρωμάτων και να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι αν το μπροστινό μέρος είναι πιο φανταχτερό», όπως λέει, και συμπληρώνει:

instagram/stavrosbarocco

«Ρίξτε ένα ριγέ πουλόβερ πάνω από ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Τα αξεσουάρ είναι το κλειδί για να ανανεώσετε την εμφάνιση. Οι κομψές γόβες σε χρώμα με dots είναι μια αλάνθαστη επιλογή», όπως αναφέρει σε άρθρο της στη daily mail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ