Γιώργος Παπαδάκης-Μαρία Αναστασοπούλου πρώτη φορά μαζί: Το τρέιλερ για την έναρξη της συνεργασία τους (βίντεο)

Στον «αέρα» είναι το πρώτο τρέιλερ για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου στο πλευρό του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχεται στο στούντιο τη νέα του συμπαρουσιάστρια, τη Μαρία Αναστασοπούλου κάνοντας μάλιστα κι ένα λογοπαίγνιο για το μουστάκι του. Σε προηγούμενο τρέιλερ, στο οποίο εμφανιζόταν μόνος του ακουγόταν η φράση: «Aυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

Στο νέο κοινό τους τρέιλερ η Μαρία Αναστασοπούλου λέει τη δική της ατάκα: «Και την πιο διαχρονική καλημέρα…», με τον Γιώργο Παπαδάκη να της απαντά: «Και με το μουστάκι στη θέση του». «Πιο διαχρονικό και από το “Καλημέρα Ελλάδα”» ανταπαντά εκείνη.

Το νέο τρέιλερ:

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε πρόσφατα μετά από πολλά χρόνια από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Στην ανακοίνωσή του ο Ant1 ανέφερε:

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ