Χρυσός Πετρούνιας : Τα δάκρυα στον εθνικό ύμνο- «Ξεχωριστό το μετάλλιο γιατί με είδαν ζωντανά οι κόρες μου» (βίντεο)

Για 6η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας στέφθηκε χρυσός πρωταθλητής. Φανερά συγκινημένος ο «βασιλιάς» των κρίκων.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, (συγκεντρώνοντας 15.133 βαθμούς) και βρέθηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου για έκτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής ισοφάρισε το ρεκόρ του Ούγγρου, Κρίστιαν Μπέρκι (στον πλάγιο ίππο), ο οποίος κατέχει μόνος του το απόλυτο ρεκόρ με έξι τίτλους στο ίδιο όργανο (2005, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012). Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν φανερά συγκινημένος κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου, καθώς κατάφερε μετά το δύσκολο τραυματισμό του να επιστρέψει δριμύτερος στις διακρίσεις και να χαρίσει ακόμη ένα μετάλλιο στη χώρα μας. Δεν μπόρεσε μάλιστα να συγκρατήσει τα δάκρυά του...

 Στις πρώτες του δηλώσεις ο «βασιλιάς των κρίκων», τόνισε ότι άντλησε δύναμη από τις κόρες του.

«Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου που ήταν στην κερκίδα και με παρακολούθησαν για πρώτη φορά ζωντανά.Δεν ξέρω αν είμαι ο Βασιλιάς του Μονάχου. Μου αρέσουν οι κρίκοι, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και είμαι καλά», όπως είπε, ενώ αποκάλυψε και γιατί για τον ίδιο είναι τόσο ξεχωριστό το μετάλλιο αυτό.

«Ξεκάθαρα ήρθα για αυτό τον λόγο και μόνο. Δεν υπάρχει άλλος αγώνας για εμένα φέτος. Δεν πρόλαβα τα προκριματικά για το Παγκόσμιο γιατί ήμουν χειρουργημένος. Ξεχωριστό μετάλλιο, έκτο, προχωράμε δυνατά.

Είναι ξεχωριστό μετάλλιο γιατί προέρχομαι από χειρουργείο μετά από δέκα μήνες. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο γιατί ήταν εδώ τα παιδιά μου, με είδαν live για πρώτη φορά σε αγώνα. Τα μωρά μου, τα δυο κορίτσια μου και η Βασιλική. Ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους. Σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια καλή τριετία πια, στον δρόμο για το Παρίσι», επεσήμανε ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος είπε πως «το μόνο που θέλω τώρα είναι μια αγκαλιά από τις κόρες μου», όπως δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ