Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η υδροθεραπεία, η ευεργετική! Αυξάνει τη δύναμη, την αντοχή, την ταχύτητα, την ψυχοσωματική ισορροπία και την ευκινησία, κατά του στρες, αντιγηραντικό

Δείτε ποια είναι τα οφέλη της... 

Η άσκηση στο νερό αυξάνει τη δύναμη, την αντοχή, την ταχύτητα, την ψυχοσωματική ισορροπία και την ευκινησία του οργανισμού, συμβάλλοντας στην εξουδετέρωση των συμπτωμάτων του στρες, στην καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης και ενδείκνυται για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Οφέλη

Η Υδροθεραπεία, η θεραπεία δηλαδή με την βοήθεια του νερού ( Ύδωρ + Θεραπεία), αξιοποιεί τις ιδιότητες του νερού, όπως την άνωση, την υδροστατική πίεση, την αντίσταση, την θερμοκρασία του νερού και την χημική του σύσταση, για να επιδράσει θεραπευτικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Στις μέρες μας, όπου κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι το άγχος, το στρες και ο καθιστικός τρόπος ζωής, τα ευεργετικά οφέλη της Ιαματικής Υδροθεραπείας είναι πολλαπλά, αφού:

• Η βύθιση στις πισίνες με Ιαματικό Νερό, μειώνει το βάρος του σώματος κατά 90% περίπου, ανακουφίζει το σώμα από την πίεση και χαλαρώνει τους μύες.
• Με τη βύθιση στις πισίνες Ιαματικού Νερού, το σώμα ωφελείται από την αλλαγή θερμοκρασίας, το κεντρικό νευρικό σύστημα ηρεμεί κι έτσι προάγεται χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από τυχόν μυϊκούς πόνους.
• Καταπραΰνει τα συμπτώματα που δημιουργεί το άγχος και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, αναφέρει το loutrakispa
• Η κίνηση μέσα στο νερό, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων.
• Θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
• Συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και ιδίως του πόνου που προκαλεί η οσφυαλγία, η ισχιαλγία, το αυχενικό σύνδρομο, οι αρθροπάθειες, η δισκοπάθεια, καθώς και οι διάφορες αυτοάνοσες ρευματοπάθειες.
• Δρα ευεργετικά σε δερματικές αυτοάνοσες και άλλες παθήσεις.
• Η συχνή χρήση της Ιαματικής Υδροθεραπείας, βελτιώνει το μεταβολισμό, αυξάνει το εύρος κίνησης των αρθρώσεων και χαρίζει ευελιξία.
• Ο ήχος της κίνησης του νερού, διεγείρει τις αισθήσεις και αμβλύνει το νου.
• Στο SPA, δεν χρειάζεται να νοιώθετε μοναξιά. Μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε παρέα με τους φίλους σας, απολαμβάνοντας μια μαγική αίσθηση ψυχαγωγίας, αναζωογόνησης κι ευεξίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ