Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!



Τζένη Μπότση: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με έναν Ικαριώτικο - «Βρέθηκα πάλι με τις νεράιδες & τα ξωτικά μου»

Η Τζένη Μπότση απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. 

Τζένη Μπότση μετά από την Κέρκυρα, επέλεξε να επισκεφθεί την Ικαρία για να χαλαρώσει και να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι της. 

 Η ηθοποιός, με συγκίνηση αναφέρθηκε στην Ικαρία, την οποία «Με ένα πλατύ, ήρεμο και γαλήνιο χαμόγελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια» αποχαιρέτησε.

«Καλοκαίρι 2022….Με ένα πλατύ , ήρεμο και γαλήνιο χαμογελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώ για άλλη μια χρονιά την Ικαρια, την Ικαριά ΜΟΥ! Βρέθηκα πάλι με τις νεράιδες και τα ξωτικά μου, ένοιωσα ξανά τον Διόνυσο να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, και δειλά δειλά μετά από 3 χρόνια αγκαλιαστηκα και πάλι για να χορέψω τον μαγικό μας χορό!

Και αν γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου ,όσο γράφω, είναι γιατί αισθάνομαι την τύχη να με πνιγεί! Τύχη γιατί γυρνάω κάθε χρονο στη σταθερά μου, στις αναμνήσεις μου, ενώ δημιουργώ αναμνήσεις ζωής και για την Αλίκη! Καλή συνέχεια καλοκαιριού….αν και όλοι ξέρουμε ότι με αυτή την ευχή απλά,χρυσώνουμε το χάπι… 

 

 

Πιάστηκε, χόρεψε και μας συγκίνησε. 

Η ίδια προσπαθεί να ξεκλέψει λίγες στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν επιστρέψει στη βάση της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

 

 

 

 

Πριν την Ικαρία, είχε επισκεφθεί την Κέρκυρα, όπου πέρασε μοναδικές στιγμές με την κορούλα της. Μαμά και κόρη έκαναν τις βουτιές τους στην θάλασσα, ενώ η Τζένη Μπότση έγραψε σε ανάρτησή της''Καλοκαίρι είναι…. βουτιές στη θάλασσα! και αυτό το πλασματάκι μας μαθαίνει ξανά από την αρχή την πραγματική χαρα της βουτιάς!! Καλές διακοπές σε όλους μας!'''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ