Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι μεσημεριανές ώρες μπορεί να είναι πιο πιεστικές, να διαπιστώνουμε επιθετικές ή έντονες συμπεριφορές

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Ταύρο, σε μια θέση που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι, αλλά παράλληλα και πιο ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των σχέσεων. Στις 14:05 η Σελήνη θα περάσει σε φάση κενής πορείας, δηλαδή χωρίς να συναντήσει άλλους πλανήτες σε όψεις, μέχρι να περάσει στους Διδύμους στις 15:06. 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν και κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι αργά το μεσημέρι στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι κάπως πιο απαιτητικοί από εσάς ή και εριστικοί μαζί σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί, αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα μέχρι τις 14:05 που η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια τις πρωινές ώρες ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις όπως τις επιθυμείτε. Από την άλλη μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα και να σας κάνει να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας. Αν όμως ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, θα δείτε ότι η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που στο τέλος της θα έχετε σημειώσει πρόοδο και θα μπορείτε μάλιστα να χαλαρώσετε και κάποιες ώρες το βράδυ.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ