Made in Greece οι τσάντες Ana Koutsi: Μίνιμαλ αισθητική και έμφαση στη λεπτομέρεια - για γυναίκες με στυλ (φωτό)

Απλότητα, πρακτικότητα, κομψότητα και φυσικά υψηλή ποιότητα

Μίνιμαλ και με έμφαση στη λεπτομέρεια οι τσάντες της Αναστασίας Κούτσικου και του made in Greece brand Anna Koutsi είναι, το απόλυτο αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Η σχεδιάστρια πάντα αγαπούσε την ιδέα να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κάτι από το μηδέν, να δουλεύει πάνω σε αυτό, να το επεξεργάζεται και να του δίνει σάρκα και οστά. Για το λόγο αυτό, το 2010 αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της στούντιο στην Αθήνα, που ονομάζεται «Ana Koutsi».

Η Αναστασία ήθελε πάντοτε να ασχοληθεί με κάτι που να την βοηθάει να εκφραστεί και να ξεδιπλώνει σκέψεις και συναισθήματα. Ξεκίνησε αρχικά την ενασχόλησή της με την υποκριτική, όμως γρήγορα ήρθε στο δρόμο της ο χώρος της μόδας και η χειροποίητη τσάντα.

Η τσάντα είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ κάθε γυναίκας διαχρονικά. Φετίχ που προσδιορίζει κι εκπέμπει vibes από την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Δυναμικό και ταυτόχρονα απαραίτητο αξεσουάρ που επιβάλλεται να είναι κομψό και παράλληλα πρακτικό. Αυτά άλλωστε είναι και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις τσάντες που δημιουργεί η ταλαντούχα σχεδιάστρια.

anakoutsi

Απλότητα, πρακτικότητα, κομψότητα και φυσικά υψηλή ποιότητα, αυτά είναι τα αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά που έχουν οι δημιουργίες Ana Koutsi, ένα brand που εκδηλώνει το πάθος της δημιουργού για το σχεδιασμό και έγινε πραγματικότητα μέσα από σκληρή δουλειά και αγάπη.

Δείτε περισσότερες από τις υπέροχες τσάντες της Αναστσίας Κούτσικου στο anakoutsi.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ