Ναταλία Δραγούμη: Στο κρεβάτι με τον σύζυγό της Εντι - Η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού

Δείτε το ρομαντικό ενσταντανέ

Οι καλοί γάμοι είναι σαν το τζόκερ. Χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και μπόλικη τύχη. Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι στην ελληνική showbiz είναι η Ναταλία Δραγούμη με τον σύζυγος της, Έντι Ρόμπερτς. Μια τρυφερή φωτογραφίες τους, που ανέβασε εκείνη στο Instagram της, έκανε τα likes να πέφτουν βροχή. 

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία της ταλαντούχας ηθοποιού βλέπουμε το ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι και να φαίνονται μόνο τα πόδια τους, τα οποία ενώνονται. «Καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ναταλία Δραγούμη και ο αρχιτέκτονας Εντι Ρόμπερτς είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Νικόλα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε ένα ιστορικό club της Αθήνας των 90s, το Plus Soda.

Η ίδια έχει μάλιστα εξομολογηθεί ότι παντρεύτηκαν μέσα σε ένα χρόνο: «Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα.

Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ.

Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά "ναι"! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ