Έλον Μασκ: Η πρώην του θέλει αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ – Την τρόλαρε στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος

Η 34χρονη μουσικός δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει κάτι μέχρι τα επόμενα γενέθλια της

 

Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ θέλει να αποκτήσει η πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ, Grimes. Αυτό αποκάλυψε η Καναδή μουσικός σε μία σειρά από tweets, ζητώντας μάλιστα και συμβουλές από όσους ίσως έχουν σχετική εμπειρία.

«Φοβάμαι μήπως ο χόνδρος του αυτιού είναι δύσκολο να επουλωθεί. Ειδικά για μία μουσικό αυτή η επέμβαση φαίνεται επικίνδυνη, αλλά το ήθελα όλη μου τη ζωή» έγραψε χαρακτηριστικά η Grimes στο Twitter.
Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ γνωρίστηκε με την Grimes το 2018 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν στο Met Gala της ίδιας χρονιάς.

Τον Μάιο του 2020, απέκτησαν τον γιο τους και τον Δεκέμβριο του 2021 απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Η τραγουδίστρια μάλιστα είχε εμφανιστεί φορώντας αυτιά ξωτικού στο Met Gala του 2021. Όσον αφορά την αντίδραση του μεγιστάνα αυτή εκφράστηκε στο αγαπημένο Twitter, όπου και έγραψε: «Τα αρνητικά του χειρουργείου για αυτιά ξωτικού πιθανότατα υπερτερούν των θετικών».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☘︎??????࿎ (@grimes)

Εκείνη… σήκωσε το γάντι και του απάντησε:  «Για να είμαι ειλικρινής, αυτό ακούγεται δουλειά για crispr. Είμαι στενοχωρημένη που γεννήθηκα μερικές γενιές νωρίτερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ