Σκιάθος: Τοκογλύφο κατονόμασε στο σημείωμά του ο αυτόχειρας επιχειρηματίας – Ανοίγουν στόματα στο νησί

Κοινό μυστικό η δράση του
 

 

Ένα 24ωρο μετά την αυτοκτονία του επιχειρηματία στη Σκιάθο, ολόκληρο το νησί ψάχνει τις απαντήσεις για την τραγωδία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 55χρονος δεχόταν πιέσεις από τοκογλύφο, τον οποίο μάλιστα φέρεται να κατονομάζει στο τελευταίο σημείωμα που άφησε σε συγγενείς του. Στο δρόμο του βρέθηκε αφού πρώτα είχε εξαντλήσει κάθε διέξοδο στις πόρτες των τραπεζών, που άρχισαν να βγάζουν στο «σφυρί» την περιουσία του. Για την ώρα η αστυνομία κρατά μυστικές τις έρευνες σε συνεργασία με την εισαγγελία.

Στο μεταξύ στο νησί έχουν ανοίξει τα στόματα. Επιχειρηματίες, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον αυτόχειρα, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο που κατονομάζει ο αυτόχειρας καθώς στη Σκιάθο όλα δείχνουν πως είναι «κοινό μυστικό» το περιεχόμενο του σημειώματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άντρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σύμφωνα πάντως με αστυνομικές πηγές «δεν έχει απασχολήσει τις αρχές». Να σημειωθεί ότι άγνοια για το μέγεθος του οικονομικού ανοίγματος που οδήγησε τον Σκιαθίτη επιχειρηματία στην αυτοκτονία, φέρονται να δήλωσαν και η σύζυγός του με τις αδελφές του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ