Μπραντ Πιτ σε Αντζελίνα Τζολί: «You ‘re f@@@@@g» up this family» - κι εκείνη τον κατήγγειλε στο FBI

Από ερωτευμένοι πιγκουίνοι, μαινόμενοι ταύροι οι δύο σταρ

Το τέλος της σχέσης της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ αποκαλύπτει έναν γάμο γεμάτο πάθος και έναν χωρισμό βυθισμένο στην πικρία και την εκδίκηση.

Απόδειξη αυτού είναι ότι όπως αποκαλύφθηκε η διάσημη σταρ ήταν  τελικά η «Jane Doe» που έκανε ανώνυμη καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της, κατηγορώντας τον για επίθεση εναντίον της μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο το 2016, αλλά και εναντίον του FBI για το γεγονός ότι δεν συνέλαβαν τον ηθοποιό.

 

 

Συγκεκριμένα η κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον Πιτ, παρά την καταγγελία εναντίον του ότι προσπάθησε να βλάψει την ίδια και ένα από τα παιδιά της, μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο πριν από 6 χρόνια. Γι’ αυτό και ζήτησε να λάβει τα ιδιωτικά έγγραφα της έρευνας. Όπως γράφει το Variety η διάσημη σταρ είχε συναντηθεί με έναν πράκτορα του FBI ώστε να καταγγείλει την επίθεση από τον πρώην σύζυγο της. Ο ηθοποιός φέρεται να πήγε την Τζολί στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τους αεροπλάνου και την άρπαξε από τους ώμους, φωνάζοντας: «Γ@@@ς αυτήν την οικογένεια!».

 

 

Μάλιστα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο Μπραντ Πιτ της επιτέθηκε ξανά κατά τη διάρκεια της ίδιας πτήσης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο και είπε, επίσης, ότι την έλουσε με μπύρα. Το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Στη συνέχεια, ο πράκτορας του FBI συνάντησε έναν βοηθό εισαγγελέα των ΗΠΑ και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα ασκούσαν ποινικές διώξεις, με αποτέλεσμα η Τζολί να καταθέσει ανώνυμα μήνυση κατά του FBI προκειμένου να λάβει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

 

 

Το γεγονός ότι η Τζολί έλαβε μπόρεσε να καταθέσει ανώνυμα υπόθεση κατά του FBI ήταν μια «ενδιαφέρουσα απόφαση» που τράβηξε την προσοχή στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το Politico. Υπενθυμίζεται ότι το 2016 ο Πιτ βρισκόταν υπό έρευνα από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, επειδή ήρθε σε διαπληκτισμό και με τον γιο του ζευγαριού, Μάντοξ, όταν εκείνος παρενέβη στον τσακωμό των γονιών του, κατά τη διάρκεια της ίδιας πτήσης.

Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ που μίλησαν στη DailyMail υποστήριξαν ότι ο μοναδικός λόγος της κίνησης της Τζολί ήταν για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στις κατηγορίες εναντίον του και να αμαυρώσει την εικόνα του, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμη οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους τόσο για την επιμέλεια των παιδιών όσο και για ένα κτήμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ