«Γεια σας, είμαι η μαϊμού του ζωολογικού κήπου» - «Το 911 εκεί;»- «Ελάτε να σας λύσω μερικά θεματάκια»… (φωτό & βίντεο)

Ο Ρουτ είναι περίεργος και σήκωσε τη… γειτονιά στο πόδι 

 

Αστυνομικές δυνάμεις της Καλιφόρνια έσπευσαν στο ζωολογικό κήπο μετά από κλήση στο 911, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν πως αυτός που είχε καλέσει δεν ήταν άλλος από μια άτακτη μαϊμού

Οι ελεγκτές στο τηλεφωνικό κέντρο που έλαβαν την κλήση το βράδυ του Σαββάτου, έστειλαν αμέσως ενισχύσεις στο Zoo to You, ένα πάρκο 320 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να βρουν ανθρώπους σε κίνδυνο, γράφει το AFP. 

Ακάθεκτοι, αποφάσισαν να λύσουν το μυστήριο και συνέχισαν να ερευνούν το χώρο. «Κι έπειτα όλοι συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να ήταν ο Ρουτ, η μαϊμού καπουτσίνος», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media το γραφείο του σερίφη, στην κομητεία Σαν Λουίς Ομπίσπο. «Προφανώς, ο Ρουτ είχε σηκώσει το κινητό του ζωολογικού πάρκου που ήταν στο golf cart... όχημα που χρησιμοποιείται για να κυκλοφορείς στην περιοχή των 40 στρεμμάτων», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν είναι να απορεί κανείς, δεδομένου του ότι οι καπουτσίνοι είναι φιλοπερίεργα πλάσματα που παρατηρούν, περιεργάζονται και παίζουν με τα αντικείμενα που πιάνουν. «Και αυτό ακριβώς έκανε κι ο Ρουτ... απλώς συνέβη να πατήσει το σωστό συνδυασμό κουμπιών στο τηλέφωνο και να μας καλέσει», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ