H Μαρία Ηλιάκη είχε ατύχημα στο σπίτι της: 4 ράμματα, μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου…..

Πέρασε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου στο νοσοκομείο...

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να περάσει την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου η Μαρία Ηλιάκη, η οποία είχε ένα ατύχημα στο σπιτι της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram η παρουσιάστρια ανέφερε πως αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν ράμματα, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι, αφού της έσπασε ένα πιάτο στο χέρι, όπως ανέφερε.

«Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Τέσσερα ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χθες το βράδυ. Τέσσερα ράμματα στο δαχτυλάκι.

Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω δόξα τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά. Παρόλα αυτά, τέσσερα ωραία ραμματάκια. Έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου, δεν κατάλαβα πως. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή, στον ποπό τον κάνει, δεν το ήξερα.

Αυτά! Τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και να κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο έβαλα μια σακούλα και το έδεσα, δεν πέρασε νερό. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ