Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εξαιρετικές όψεις για να γιορτάσουμε, να είμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάμε & να έχουμε καλή διάθεση...

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους! Ιδιαίτερα σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Μια από τις πιο όμορφες μέρες του Αυγούστου η σημερινή, μιας και το πλανητικό μας σύστημα συντονίζεται με τη χαρά που συνοδεύει πάντα ο εορτασμός της κοίμησης της Θεοτόκου στη χώρα μας.

Η Σελήνη, σήμερα Δευτέρα, θα κινείται στο ζώδιο του Κριού από νωρίς το πρωί και οι δυο σημαντικότερες όψεις της θα είναι η σύνοδος με τον Δία και το τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα κάνοντας πιο ευχάριστες τις επαφές μας και τις διαδρομές μας. 

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα που πρωταγωνιστείτε και μάλιστα για ένα σωρό όμορφους λόγους. Η Σελήνη παρέα με τον Δία στο ζώδιο σας σάς κάνει πιο ελκυστικούς για τους άλλους, ενισχύει την ακτινοβολία σας και ανεβάζει τη διάθεση σας. Είστε πολύ αισιόδοξοι και μεταδίδετε αυτή τη χαρά και στους άλλους γύρω σας. Είναι μια σούπερ κοινωνική αλλά και ερωτική μέρα για σας, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει και τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό σήμερα είναι αλήθεια πως περισσότερο θέλετε να απολαύσετε μία χαλαρή χωρίς υποχρεώσεις και τρέξιμο ημέρα, παρά να τρέχετε από δω κι από κει για να γιορτάζετε μαζί με φίλους και συγγενείς. Πιθανώς θα προτιμήσετε ένα-δυο καλούς φίλους ή το ταίρι σας για να περάσετε μαζί τους τη γιορτή της Παναγίας. Βέβαια, αν δεν έχετε φύγει διακοπές ακόμη μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαράς ευαγγέλια για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη συναντά σήμερα τον Δία στον τομέα των φίλων. Τι πιο ωραίο από το να συναντήσετε λοιπόν την αγαπημένη σας παρέα και να χαρείτε μαζί τους τις κοινές σας δραστηριότητες και τα παραδοσιακά έθιμα της γιορτής της Παναγίας!

Είναι από τις πιο άνετες ημέρες του Αυγούστου και καλά θα κάνετε να το χαρείτε με κάθε τρόπο τώρα που είστε πιο χαλαροί, γιατί από την άλλη εβδομάδα μπαίνοντας ο Άρης στο ζώδιο σας δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία αυξάνοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ