H Βικτόρια Μπέκαμ πτωχεύει: 53εκατ. στερλίνες μπήκαν μέσα οι επιχειρήσεις της στην μόδα & τα καλλυντικά - πως έφτασε στον πάτο

Για όλα φταίει η πανδημία του κορωνοϊού

Δεν είναι όλα ρόδινα στο βασίλειο των Μπέκαμ. Μετά τις πληροφορίες που θέλουν τη Βικτόρια «στα μαχαίρια» με τη νύφη της, Νίκολα Πελτζ, ήρθαν στο φως οι πληροφορίες περί πτώχευσης της… πεθεράς.

Τα χρέη των επιχειρήσεων στη μόδα και τα καλλυντικά της κομψής Βικτόρια, ανέρχονται σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Mirror, σε 53. 9εκατ. στερλίνες, όταν τα έσοδα τους δεν ξεπέρασαν τα 11.6εκατ. στερλίνες.   

 

 

Συγκεκριμένα το εμπορικό σήμα της σχεδιάστριας και η νέα εταιρεία μακιγιάζ της έχασαν 6,6 εκατομμύρια στερλίνες μέσα στο 2020, ενώ τον προηγούμενο χρόνο οι απώλειες του ανήλθαν σε 15.6 εκατομμύρια στερλίνες.  Εκπρόσωπος της Βικτόρια Μπέκαμ επιβεβαίωσε ότι τα οικονομικά  στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της ήταν ακριβή και αληθή.

 

 

«Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την αγορά της: Τα συνολικά έσοδα του ομίλου Victoria Beckham Holdings μειώθηκαν κατά 6% σε 36,1 εκατ. στερλίνες (2019 – 38,3 εκατ. λίρες) λόγω των επιπτώσεων της παγκόσμιας πανδημίας.

 

 

Ο εν λόγω όμιλος ανταποκρίθηκε γρήγορα στις επιπτώσεις της πανδημίας και έλεγξε τα μετρητά και τις δαπάνες του, γεγονός που οδήγησε σε σημαντική μείωση των λειτουργικών του ζημιών κατά 57%, χάρη στην αποτελεσματικότητα του κόστους σε όλη την επιχείρηση και την αναβαθμολόγηση του επιχειρηματικού του μοντέλου, ώστε να καταστεί βιώσιμο μακροπρόθεσμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. 

 

 

Ωστόσο δεν χρειάζεται να κλάψει κανείς για τους Μπέκαμ. Η αλήθεια είναι ότι η Victoria Beckham Beauty συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με μια σειρά επιτυχημένων λανσαρισμάτων προϊόντων φέτος, οπότε παρά τις μεγάλες απώλειες η παγκόσμια αυτοκρατορία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια φέρεται να διπλασίασε τα κέρδη της, εισπράττοντας 11,6 εκατ. στερλίνες. Άλλωστε το ζεύγος πήρε συνολικά μερίσματα ύψους 15 εκατ. στερλινών και πλήρωσε μόλις 2.5 εκατ. στερλίνες σε φόρους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ