Απίθανη vintage γαμήλια φωτογραφία: Ο γαμπρός Νικήτας Τσακιρογλου και η νύφη Χρυσούλα Διαβάτη, με θαυμάσιο κότσο

''Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη ένα από τα πιο αγαπημένα θεατρικά ζευγάρια.

Mια υπέροχη vintage φωτογραφία ανάρτησε στον λογιαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο του Νικήτα Τσακίρογλου και της Χρυσούλας Διαβάτη. 

Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει το εξής στόρι: ''Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη ένα από τα πιο αγαπημένα θεατρικά ζευγάρια, την ημέρα του γάμου τους, πριν από 6 δεκαετίες:

“Ένα Πάσχα, που ο Νικήτας έμενε στη Θεσσαλονίκη, γιατί πρωταγωνιστούσε σε παράσταση του ΚΘΒΕ, πήγα να τον δω και να μείνω μερικές μέρες μαζί του λέγοντας ψέματα στους γονείς μου πως θα επισκεφτώ μια φίλη μου»

Έχει διηγηθεί σχετικά η Χρυσούλα Διαβάτη «Θέλοντας μάλιστα να τον εντυπωσιάσω, το Μεγάλο Σάββατο είχα φτιάξει με την γκαζιερίτσα που είχε ο Νικήτας στο δωμάτιό του, έτσι για το καλό, κόκκινα αβγά και μαγειρίτσα, τις οδηγίες τις είχα αντιγράψει σε ένα χαρτάκι από κάποιο τσελεμεντέ.

Μετά την Ανάσταση λοιπόν στην εκκλησία και το “Χριστός Ανέστη”, επιστρέψαμε στο δωματιάκι μας και εκείνος μου έδωσε τότε ένα μεταξωτό αβγό που ακόμα το έχω φυλαγμένο, τόσο πολύτιμο είναι για μένα. Μου λέει “άνοιξέ το”. Είχε μέσα ένα σημειωματάκι και δυο βέρες τυλιγμένες πολύ όμορφα με ανθάκια!» Ο Νικήτας Τσακίρογλου έχει πει για την σχέση τους:

«Είναι πολύ σημαντικό το «μαζί» γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το θέατρο πρωτίστως και τις ίδιες αγωνίες για να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ζωή.

Αυτοσκοπός είναι να συντηρείς σωστά τη μονιμότητα και να υπάρχει αυτό το πρωτογενές στοιχείο που την έφτιαξε. Λέγεται έρωτας.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ