Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποια φοράει το πιο ωραίο μπικίνι; Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Μαλέσκου ή μήπως η Κατερίνα Λάσπα;

Οι αναρτήσεις τους στα social media....

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για τα καλά και οι Ελληνίδες celebrities απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά.

Φορώντας μόνο το μαγιό τους και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ποζάρουν αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα σώματά τους στην παραλία, με τα social media να παίρνουν φωτιά από αντιδράσεις!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Κατερίνα Λάσπα είναι μόνο μερικές από τις διάσημες της ελληνικής showbiz που φόρεσαν τα μαγιό τους έτοιμες για βουτιές και μοιράστηκαν με τους followers τους υπέροχες φωτογραφίες.

Με μαύρο μπικίνι και κορμάρα πόζαρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια  με την σειρά της, αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της μέσα απο καλοκαιρινές φωτογραφίες, γεμάτες νάζι!

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ποζάρει με ένα υπέροχο μπικίνι και κάνει βουτιές με τον σκύλο της, ενώ στην λεζάντα γράφει: '' μικρός μου Κο-κολυμβητής. Γιατί και το κολύμπι και το Καλοκαίρι, από «Κ» ξεκινούν''.

Η Κατερίνα Λάσπα από την άλλη, φορώντας ένα υπέροχο surf μαγιό μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην όμορφη Σέριφο. 

Φυσικά, μπορούμε να αντλήσουμε αρκετές ιδέες από τα υπέροχα μαγιό που τα κορίτσια επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ