Βίκυ Κουλιανού: Endless summer στην Λευκάδα - Το θεϊκό κορμί στα 55 της (φωτό)

Πολλές γυναίκες ζηλεύουν το κορμί της...,

Βίκυ Κουλιανού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Λευκάδα

'Οπως όλοι γνωρίζουν είναι από τα πιο διάσημα supermodels που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική σκηνή του μόντελινγκ, παραμένοντας εντυπωσιακή μέχρι σήμερα.

 

 

Αυτή τη φορά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από ένα σπίτι του νησιού. Είναι σούπερ μαυρισμένη και φορά ένα μαύρο μίνι φόρεμα και σαγιονάρες.

«Γιατί το καλοκαίρι είναι Ελλάδα» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram. Σε μια άλλη ανάρτησή της αναφέρει: ''Τα Απλα έχουν εκείνη τη χαρά που αλλιώτικη μοιάζει γιατί τα απλά είναι τα γνώριμα της ψυχής μας ! Καλημέρες φωτεινές πλησιάζει της Παναγίας''. 

 

 

Σούπερ μαυρισμένη και με πολύ καλή διάθεση, η Βίκυ Κουλιανού μας έδειξε το απόλυτο ντύσιμο για την βόλτα μας στα νησιά. Απλή αλλά εντυπωσιακή όπως πάντα. 

Να σημειώσουμε πως ξεκίνησε την ενασχόληση της με το μόντελινγκ, στην ηλικία των 16 ετών, όταν την ανακάλυψε τυχαία ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο.

 

 

 

 

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί.

Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

 

 

 

 

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ