Καλοκαιρινή εκδρομή στο Γύθειο: Από τον ιστορικό Μυστρά, στο χωριό των Ταλάντων & το φαράγγι του Δαφνώνα (φωτό)

Η τιμή ξεκινά από 276€ ( 3 νύχτες)

Τα Manessia Travel έχουν να μας προτείνουν μια καλοκαιρινή εκδρομή στο Γύθειο, ενώ έχουν φροντίσει για τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3*.

Η τιμή ξεκινά από 276€ ( 3 νύχτες) και το πακέτο περιλαβάνει: 

4 μέρες με πούλμαν στο Μυστρά - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Γύθειο - Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη - Μυσταγωγική Μονεμβασιά Μονή Ελώνης - Λεωνίδιο - Παράλιο Άστρος . Διαμονή στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3* Sup στην παραλία Βαθύ Γυθείου με ημιδιατροφή και απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών, τοπικού όινου και βαρελίσιας μπύρας.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ - Αθήνα - Μυστράς - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Γύθειο

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για τον ιστορικό Μυστρά (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για Σπάρτη για επίσκεψη στο μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού (έξοδα ατομικά). Αργότερα θα περιηγηθούμε στο παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφα νεοκλασικά και το νησιωτικό χρώμα. Εγκατάσταση στο BELLE HELENE HOTEL 3* sup στην παραλία Βαθύ. Το βράδυ δείπνο με ποτά.

2η ΜΕΡΑ - Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για το υπέροχο χωριό των Ταλάντων. Τόπος με πλούσια βλάστηση και συνεχή ροή υδάτων που κάποτε κινούσαν 11 νερόμυλους! Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακότατο σπήλαιο (δεύτερο στο είδος του στην Ευρώπη), της Καστανιάς, (έξοδα ατομικά). Επόμενος σταθμός μας η Νεάπολη, σχεδόν στη θέση της αρχαίας πόλης των Bοϊών που καταποντίστηκε από σεισμό το 375 μ.Χ. Θα απολαύσουμε τον γαλήνιο όρμο, φρέσκα ψαρικά στα ταβερνάκια, θα φωτογραφηθούμε μπροστά από το ορειχάλκινο άγαλμα του Βατικιώτη Θαλασσινού, στην κεντρική πλατεία και στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο με ποτά.

3η ΜΕΡΑ - Μονεμβασιά

Πρόγευμα μπουφέ και εκδρομή στη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το στολίδι της ανατολικής ακτής της Πελοποννήσου. Ταξίδι στη μεσαιωνική καθημερινότητα της ζωής, με τα μάτια του σήμερα ο περίπατος - περιήγηση μας στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις σαράντα εκκλησιές, τις καμάρες, που από κάτω τους διασταυρώνονται τα γιορτινά λιθόστρωτα με πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα και ενθύμια, μικρά καφενεία κ.α. Χρόνος για γεύμα με τοπικές σπεσιαλιτέ, βολτούλα, σουβενίρ και μοναδικές φωτογραφίες! Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

4η ΜΕΡΑ - Μονή Ελώνης - Λεωνίδιο - Παράλιο Άστρος - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ. Αναχώρηση για την Ι.Μ. της Παναγίας Έλωνας, στο απερίγραπτης ομορφιάς φαράγγι του Δαφνώνα στην Κυνουρία, η οποία είναι χτισμένη σε κάθετο και επιβλητικό κόκκινο βράχο που δίνει την εντύπωση ότι σχεδόν αιωρείται! Συνεχίζουμε για το αρχοντικό Λεωνίδιο και μέσω διαδρομής υπέροχης σαν μυθική δαντέλα και του υγροβιότοπου του Μούστου φθάνουμε στο Παράλιο Άστρος όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Μέσω του αυτοκινητόδρομου, επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την εκδρομή

*Φωτογραφίες via manessitravel.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ