Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Anne Heche μετά το σφοδρό τροχαίο: «Δεν θα ζήσει» - εξετάζουν τη δωρεά οργάνων (βίντεο)

Υπέστη «σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη» 

Η οικογένεια της Anne Heche είπε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός «δεν αναμένεται να ζήσει», μετά το σφοδρό τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της, την περασμένη Παρασκευή.

Σε δήλωσή τους ανέφεραν ότι η 53χρονη υπέστη «σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη» και παραμένει στο νοσκομείο, σε μηχανική υποστήριξη για να διαπιστωθεί εάν τα όργανά της είναι βιώσιμα για δωρεά, αφού όπως πρόσθεσε η οικογένεια ήταν «εδώ και καιρό επιλογή της Heche» να δωρίσει τα όργανά της.

\

Η Anne Heche, Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευγενικές ευχές και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Anne και να ευχαριστήσουμε επίσης το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες που φρόντισαν την Anne στο Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills», ανέφερε ακόμα η δήλωση,σύμφωνα με τον Gurardian.

«Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματος της, η Anne Heche υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να ζήσει.Η Anne είχε τεράστια καρδιά και άγγιζε όλους όσους συναντούσε με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Περισσότερο από το εξαιρετικό ταλέντο της, είδε τη διάδοση της καλοσύνης και της χαράς ως έργο της ζωής της. Θα μείνει στη μνήμη για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της» προστίθεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η 53χρονη ηθοποιός και πρώην σύντροφος της διάσημης παρουσιάστριας, παραγωγού και κωμικού Ellen DeGeneres, ήταν περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες όπως το Psycho, ο Donnie Brasco και το Cedar Rapids.


Η αστυνομία του Λος Άντζελες έβγαλε ένταλμα για την εξέταση του αίματός της, με την αξιωματικό Lizeth Lomeli του LAPD να λέει στο Deadline την Τετάρτη ότι «βρέθηκαν νακρωτικές ουσίες». Ωστόσο πρέπει να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για φάρμακα που της χορηγήθηκαν στο νοσκομείο.

Η Heche έπεσε με ταχύτητα, με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στην περιοχή Mar Vista του Λος Άντζελες, κοντά στο δικό της σπίτι. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά που χρειάστηκε μία ώρα για να σβήσει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ένοικος του σπιτιού διέφυγε χωρίς να τραυματιστεί, ενώ γείτονες είπαν στο Fox News ότι το αυτοκίνητο είχε περάσει μέσα από το σπίτι. «Τα παράθυρα ήταν σπασμένα, οπότε άνοιξα την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου. Η [Heche] απάντησε και είπε ότι δεν ήταν καλά, οπότε ήταν δύσκολο. Ξέρω ότι δεν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο μέχρι να σβήσει η φωτιά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ