Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τελευταία Υπερπανσέληνος της χρονιάς έρχεται με μια ποικιλία δυνατών όψεων-δημιουργεί ατμόσφαιρα έντασης

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Αυγούστου, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό άρθρο πατώντας εδώ.

Η τελευταία Υπερπανσέληνος της χρονιάς έρχεται με μια ποικιλία δυνατών όψεων, δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης και επηρεάζοντας τα μετεωρολογικά ή τα γεωφυσικά φαινόμενα. Θα είναι μια έντονη μέρα κυρίως για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές του τρίτου. Το φεγγάρι αυτό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό που δυσκολεύει πολύ τις σχέσεις μας με τους άλλους, δημιουργεί απρόοπτα γεγονότα ή και περίεργες συμπεριφορές, σύνοδο με τον Κρόνο που μας κάνει πιο εσωστρεφείς, μαζεμένους, αρνητικούς στη συμπεριφορά μας και πιθανώς πιο μελαγχολικούς, και τετράγωνο με τον Άρη που δημιουργεί περαιτέρω ένταση, βιασύνη και τάση για ασυμφωνίες ειδικά στις σχέσεις. Στην πορεία η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Υδροχόο για αρκετές ώρες από τις 14:07 μέχρι τις 21:44 που θα προχωρήσει στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος σάς επηρεάζει έμμεσα, καθώς σχηματίζεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Υδροχόο. Θέματα που σχετίζονται με συνεργάτες, φίλους, μια ομάδα που μπορεί να έχετε έναν ρόλο, τους στόχους σας επηρεάζει αυτό το φεγγάρι και πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε προκειμένου να επιτύχετε περισσότερα. Ίσως ανακαλύψετε ότι δεν έχετε κοινούς στόχους και τακτική με κάποιους στενούς συνεργάτες ή μπορεί κάποιος-α από το φιλικό σας περιβάλλον να μην είναι τόσο στο πλευρό σας όσο υποθέτατε ή επιθυμούσατε. Χωρίς να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, ελέγξτε καλύτερα τα πράγματα, σκεφτείτε το καλά και παίρνετε τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου ίσως προβληματιστείτε σε μια σχέση ή στα οικονομικά. Πιθανώς να θέλετε να κάνετε αλλαγές.

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας; Πατήστε εδώ για να μάθετε αναλυτικά για την επιρροή της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου. Κάτι έκτακτο μπορεί να προκύψει είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι και πρέπει να επιληφθείτε της κατάστασης. Σε ένα διάστημα που νιώθετε μεγαλύτερη πίεση από τον Άρη στο ζώδιο σας, όταν σας επηρεάζει μια Πανσέληνος μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παθογένειες που μπορεί να καλύπτονται χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα δεν είναι από αυτές που πρέπει να βιαστείτε να αναλάβετε δράση, ούτε βέβαια να βγάλετε συμπεράσματα. Αν έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου ενδεχομένως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική και να θέλετε να ελέγξετε καλύτερα τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Υπερπανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται σήμερα και δημιουργεί πιεστικές συνθήκες στην καθημερινότητα σας, καθώς το πρόγραμμα σας μπορεί να υπερφορτώνεται με πολλές ασχολίες και δουλειές που πιθανώς δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη, δεν είναι τόσο αρνητική στα αποτελέσματα της, καθώς πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον των σπουδών, επαφές με ξένους, εξωτερικό, επαγγελματικά σχέδια μπορεί να φτάνουν σε ένα σημείο καμπής και θα πρέπει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να παρθούν αποφάσεις που φαίνεται ότι θα επηρεάσουν και τις οικονομικές συνθήκες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι η επικοινωνία, αλλά και να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ