Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Περιμένουν το τρίτο παιδί; Δεν κοπάζει η φήμη που θέλει την πριγκίπισσα έγκυο

Ο Αλβέρτος θέλει να γίνει ξανά μπαμπάς 

Μια νέα φημή κυκλοφορεί για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύβησης έχει επιστρέψει στο πλευρό της οικογένειάς της, μετά την πολύμηνη απουσία της. 

Μετά από ένα σχεδόν χρόνο μυστηρίου, κατά τον οποίο γράφτηκαν πολλά για τον γάμο του γιου της Γκρέις Κέλι και της συζύγου του, η Σαρλίν έχει αρχίσει και πάλι να εμφανίζεται δημόσια μαζί με τον 64χρονο μονάρχη και τα δίδυμα παιδιά τους, τον διάδοχο πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, 7 ετών.

Όσο καιρό βρισκόταν στην γενέτειρά της τη Νότια Αφρική (λόγω της λοίμωξης ΩΡΛ) - αλλά και στην κλινική ψυχικής υγείας στην Ελβετία - όπου πήγε λίγο μετά την πρώτη επιστροφή της στο πριγκιπάτο - μέσα ενημέρωσης έκανα λόγο για «σύννεφα» στην σχέση του ζεύγους, ενώ είχε γραφτεί ακόμα ότι ο Αλβέρτος πληρώνει την γυναίκα του για να μείνει μαζί του.

Ωστόσο η ίδια η Σρλίν έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες, με την ίδια να δηλώνει πρόσφατα ότι: «Ακόμα θεωρώ λυπηρό που ορισμένα μέσα διακινούν τέτοιες φήμες για τη ζωή μου».

Αυτή τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου, μια πηγή είπε, σύμφωνα με το Elle.fr, στην "Globe" ότι οι σύζυγοι θα μπορούσαν σύντομα να γίνουν ξανά γονείς. Πράγματι, ο Αλβέρτος του Μονακό θα ήθελε να κάνει άλλο ένα παιδί με τη γυναίκα του για να αναζωπυρώσει τη φλόγα στον γάμο τους.

Ως εκ τούτου, ο πρίγκιπας  θα προσπαθήσει να πείσει την γυναίκα του: «Θα εγγυηθεί στον λαό του Μονακό ότι ο μονάρχης και η σύζυγός του είναι καλά μεταξύ τους», εξήγησε η πηγή προσθέτοντας βέβαια ότι η 44χρονη ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο, λόγω των θεμάτων που αντιμετώπισε με την υγεία της. «Το να της ζητάς να κάνει παιδί σε αυτή τη φάση είναι πολύ» είπε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πηγή, ο μονάρχης θα μπορούσε κάλλιστα να «πάρει» αυτό που θέλει: «Έχει εξουσία πάνω της» ανέφερε ακόμα η πηγή.

Η Σαρλίν και ο Αλβέρτος  είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν το 2011. Τρία χρόνια αργότερα, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα. Τα παιδιά τους ήρθαν στον κόσμο στις 10 Δεκεμβρίου 2014.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ