Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ως βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ΄- η πρώτη φωτογραφία από τη νέα του ταινία

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα, στη Γαλλία

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Την Τετάρτη, η WhyNotProductions και η France Télévisions έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον 59χρονο star ως τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ, 

Ο Ντεπ αναναμένεται να παίξει στο επερχόμενο δράμα εποχής, «Jeanne du Barry», σε σκηνοθεσία της Γαλλίδας σκηνοθέτη Maïwenn Le Besco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoomboola (@zoomboola)

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της τελευταίας  ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας, Jeanne du Barry, η οποία γεννήθηκε μέσα στη φτώχεια αλλά κατάφερε να ανέβει κοινωνικά, χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της για να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου XV, αναφέρει το People, επικαλούμενο το Deadline.

Photo: WhyNotProduction

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι: Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory και India Hair.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα και πραγματοποιούνται σε πολλές τοποθεσίες στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των Βερσαλλιών και του Παρισιού.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στην οποία θα παίξει ο Τζόνι Ντεπ, εδώ και τρία χρόνια και έρχεται μετά τη νίκη του στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ