Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της αυριανής Πανσελήνου-πίεση, ένταση και ανατροπές

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Από σήμερα και μέχρι αύριο Παρασκευή σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας και φυσικά βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της αυριανής Πανσελήνου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και ανατροπές στην καθημερινότητα μας. Δύσκολες όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών στη χώρα μας, αλλά και στο παγκόσμιο χωριό.

Οι όψεις είναι απαιτητικές κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Όσοι έχετε γενέθλια στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως από τις 16 ως τις 22 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα δείχνοντας βιασύνη, ασυμφωνίες, ενώ θα υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης. Σήμερα όμως έχουμε και μια όμορφη πλανητική αλλαγή, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και επηρεάζει θετικά την καθημερινότητα, τις σχέσεις και τα οικονομικά μέχρι τις 5/9 που θα διατηρήσει αυτή τη θέση. Ενθουσιαζόμαστε και παθιαζόμαστε πιο εύκολα, αναζητάμε τις απολαύσεις και τις χαρές του καλοκαιριού και ακόμη γινόμαστε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

Αν δεν γνωρίζετε αν έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη είναι απαιτητική για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και εμποδίζει τη δράση μας. Για σας, η αυριανή Πανσέληνος, που επηρεάζει όμως από σήμερα, μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση, ακόμη και για ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις και στα οικονομικά θέματα με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιαστικές αγορές που μπορεί να μετανιώσετε μετά, ούτε φυσικά για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αν θέλετε να μακροημερεύσουν. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι το ξημέρωμα της 5ης Σεπτεμβρίου χαρίζοντας σας ένα διάστημα ιδιαίτερα ενεργητικό στα παραπάνω θέματα και για πολλούς πολύ ευχάριστο. Κάποιοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, άλλοι θα ερωτευθείτε, άλλοι θα αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης, ενώ αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της δύσκολης αυριανής Πανσελήνου στον Υδροχόο, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας, ή να έχετε αντιπαραθέσεις με άτομα ισχύος. Για κάποιους οι πιέσεις μπορεί να έρχονται κι από το οικογενειακό περιβάλλον.

Οι μέρες αυτές  χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από την αρχή του καλοκαιριού ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και με θυμό. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόοπτα στη μέρα σας, που καλείστε να δείξετε ευελιξία στη διαχείριση τους. Σήμερα προχωρά στον Λέοντα και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να έχετε πλάνα να ανακαινίσετε έναν χώρο, π.χ. το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση, ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιρροή της αυριανής Πανσελήνου που είναι έντονη από σήμερα και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργούν κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά, όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, οι όψεις αυτές είναι μια χαρά αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αν νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνουν το όραμά σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Αν βλέπετε ότι μπαίνετε σε μια αδιέξοδη συζήτηση, καλύτερα κερδίστε χρόνο και επαναλάβετε την από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα. Στα πολύ καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα μέχρι τις 5/9 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ