Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη κάνει σερφ και η μαμά της την καμαρώνει (φωτό)

Η μικρή Αλεξάνδρα Μαροσούλη στα «χνάρια» της μαμάς της.

Η Ελεονώρα Μελέτη  με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο, μαζί με την κόρη τους Αλεξάνδρα.

Η μικρή φαίνεται ότι ακολουθεί τη μαμά της, και την αγάπη της για τα water sports. Η παρουσιάστρια του Mega, μέσα από ανάρτησή της, μας δείχνει την κόρη της να μαθαίνει windsurf. 

instagram/Nonoram

Η μικρή Αλεξάνδρα που είναι 4 ετών ανέβηκε στη ειδική σανίδα για την ηλικία της και φορώντας ροζ μαγιό, καπελάκι και μπρατσάκι, έκανε σερφ, φυσικά με τη βοήθεια της μητέρας της, η οποία και την καμαρώνει.

Σε άλλη ανάρτηση βλέπουμε, την Ελεονώρα Μελέτη να διδάσκει στην κόρη της windsurf ενώ βρίσκονται στην πισίνα.

"Το windsurf κ η ζωή έχουν πολλά κοινά. Δεν κοιτάς ποτέ κάτω αλλά μόνο εκεί που στοχεύεις να πας. Φροντίζεις να έχεις αντανακλαστικά. Προσαρμόζεσαι στις συνθήκες. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Πέφτεις κ ξανά σηκώνεσαι. Όλα ξεχνιούνται με ένα μοχιτο. ( το τελευταίο δεν το έχω πει ακόμα στην Αλεξάνδρα)", όπως γράφει.

Η παρουσιάστρια του Mega έχει ιδιαίτερη αγάπη για το windsurf, ενώ όπως αναφέρει σε post στο instagram, ο σύζυγός της τη στηρίζει πάντα, αναλαμβάνοντας και το ρόλο το φωτογράφου.

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς και σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο και για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος και δεδομένος ο "χώρος" σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο "χώρος" να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο και έχει δώσει και την ευχή του!", με την ίδια να απολαμβάνει windsurf στην Πάρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ