Τo «goodbye» στην Ολίβια Νιούτον Τζον από τους διάσημους του Χόλιγουντ: Συγκίνηση από Γουόργικ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Κέιτ Χάντσον, Γκόλντι Χον

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο της Ολίβια Νιούτον Τζον.

Η διάσημη ηθοποιός μετά από μάχη με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών, με τους ανθρώπους της showbiz εν γένει να εκφράζουν μέσα από τα social media τη θλίψη τους.

Η Όπρα Γούνφρεϊ τονίζει σε ανάρτησή της ότι η Ολίβια Νιούτον Τζον ήταν πάντα ένας άνθρωπος με θετική ματιά. «Θα μας λείψει», όπως αναφέρει.

Η ηθοποιός και τραγουδίστραι, Ντέλτα Γκούντρεμ, που υποδύθηκε το ρόλο της Ολίβια Νιούτον Τζον, στην βιογραφική της ταινία, τονίζει: «Όλος ο κόσμος θα νιώσει αυτό το σπαραγμό σήμερα γιατί ολόκληρος ο κόσμος ένιωσε το απαράμιλλο φως της Ολίβια. Μια δύναμη για το καλό. Μια δύναμη της φύσης. Δυνατή και ευγενική. Ο μέντοράς μου, η φίλη μου, η έμπνευσή μου, κάποια που πάντα με καθοδηγούσε… πάντα εκεί. Οικογένεια για μένα…. Σε αγαπώ για πάντα».

Η τραγουδίστρια Ντιόν Γουόργικ, γράφει: «Άλλη μια αγγελική φωνή προστέθηκε στην Ουράνια Χορωδία. Όχι μόνο η Ολίβια ήταν μια αγαπημένη φίλη, αλλά ένα από τα ωραιότερα άτομα που είχα τη χαρά να ηχογραφήσω και να παίξω μαζί τους. Σίγουρα θα μου λείψει. Τώρα θα αναπαύεται στην αγκαλιά του Επουράνιου Πατέρα».

Αρκετά συγκινητική ήταν η ανάρτηση της ηθοποιού, Γκόλντι Χον, με ένα βίντεο όπου συνυπήρξαν στη σκηνή με άλλες γνωστές ηθοποιούς, όπως η Μέριλ Στριπ και η Μπέτι Μίντλερ, σε εκδήλωση. «Ένα φως προσγειώθηκε σε αυτόν τον πλανήτη πριν από 73 χρόνια. Η φωνή της μας ανύψωσε, τίποτα δεν την κρατούσε πίσω, τίποτα. Το μυαλό της ήταν δυνατό και ηρωικό. Το φως της Ολίβια θα συνεχίσει να λάμπει και δεν θα τρεμοπαίζει ποτέ. Ποτέ. Ξεκουράσου γλυκιά μου. Αναπαύσου. είσαι η Αγάπη».

H Κέι Χάντσον γράφει: «Υπάρχουν μια χούφτα ανθρώπων στη ζωή μου που με ενέπνευσαν να κλειδωθώ στην κρεβατοκάμαρά μου και να τραγουδήσω από τα βάθη των πνευμόνων μου στον καθρέφτη. Μιμούμενη κάθε κίνηση που έκανε, μακάρι να μπορούσα να φτάσω αυτές τις καθαρές ψηλές νότες. Τι υπέροχο ανθρώπινο φως. Ήταν μια έμπνευση για μένα, καθώς ονειρευόμουν ποια μπορεί να είναι η ζωή των καλλιτεχνών μου μπροστά. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες το φως σου, στον κόσμο καθώς συγκινούσες και διαμόρφωσες μικρά κορίτσια σαν εμένα. Είθε όλοι σήμερα να τραγουδήσουμε για την Ολίβια. Αγάπη και Φως».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ