«Πριμ» έδωσε ο Πούτιν στην πρώην σύζυγο του - «την πάντρεψε» με πολύ νεώτερο κατά 20 χρόνια Ρώσο

Σουηδός… στα αισθήματα ο Ρώσος πρόεδρος 

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να είναι ένας απολυταρχικός ηγέτης, αλλά έχει καρδιά από βούτυρο. Τουλάχιστον αυτό φανερώνει η τελευταία πληροφορία που δημοσιεύτηκε για την προσωπική του ζωή και αφορά την πρώην σύζυγο του.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ο Βλαντιμίρ μπορεί να χώρισε τη Λουντμίλα, μητέρα των δίδυμων κορών του, μετά από 31 χρόνια γάμου, φρόντισε όμως να της δώσει προίκα πολλών εκατομμυρίων για το γάμο της με έναν ακόμα Ρώσο πολύ μικρότερο της σε ηλικία. 



Αυτό υποστηρίζει σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες αναρτήσεις της η Μαρία Πέβκιτς, επικεφαλής ερευνήτρια του ιδρύματος καταπολέμησης της διαπλοκής που ίδρυσε ο φυλακισμένος ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι. «Τον παλιό καιρό συνηθιζόταν οι γονείς της νύφης να κανονίζουν την προίκα: κάτι αξίας, όπως χρήματα, ακριβά υφάσματα ή κοσμήματα για να αυξηθεί η αξία της νύφης.

Αλλά ο Πούτιν ακολούθησε μια εντελώς νέα προσέγγιση. Κανόνισε στην κυριολεξία μια προίκα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την πρώην σύζυγό του», έγραψε η Πέβκιτς για τον γάμο της πρώην γυναίκας του, Λιουντμίλα με τον Αρτούρ Οτσερέτνι, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για την ακριβή αξία της προίκας. 

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι ο γάμος του Πούτιν με την Λιουντμίλα ήταν «εικονικός» για πάνω από μια δεκαετία μέχρι τη μέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους. «Η Λιουντμίλα δεν ήταν ποτέ πραγματική Πρώτη Κυρία. Σπάνια τη βλέπαμε δημοσίως, ουδέποτε την ακούσαμε να μιλάει. Χρησιμοποιείτο μια φορά το χρόνο ως συνοδός του στις λειτουργίες σε εκκλησίες». Γι’ αυτό, όπως τονίζει, το διαζύγιο «δεν αιφνιδίασε κανέναν».

Το ζευγάρι τελικά χώρισε το 2014 μετά από τριάντα χρόνια γάμου, αλλά ο Πούτιν συνέχιζε να τρέφει φιλικά αισθήματα για την πρώην σύζυγο του. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που έδωσε σε συνέντευξη του το 2014, οπότε όταν ερωτήθηκε αν θα προχωρήσει σε νέο γάμο είπε τα εξής: «θέλω πρώτα να δω την Λιουντμίλα παντρεμένη και μόνον τότε θα σκεφτώ τον εαυτό μου»… 

Το ερώτημα αν η Αλίνα Καμπάεβα, η πρώην αθλήτρια της ρυθμιστικής γυμναστικής και σύντροφος του Ρώσου προέδρου έχει αρχίσει να ράβεται παραμένει αναπάντητο… 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ