Βόλος:«Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες»-Με αυτά τα λόγια και με ένα κατσαβίδι στο χέρι κυνηγούσε την 26χρονη ο σύντροφός της

Μια νεαρή μητέρα είδε την ζωή της να απειλείται μπροστά στα έντρομα μάτια του μικρού παιδιού της, όταν ο σύντροφός της την κυνηγούσε για να την σκοτώσει με ένα κατσαβίδι στο χέρι λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Το νέο  περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας  που έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες άλλα που έχουν συμβεί από τις αρχές του χρόνου, έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Βόλο.Ενας 36χρονος χτύπησε την 26χρονη σύντροφό του στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει για να ζητήσει βοήθεια και να ειδοποιήσει την αστυνομία τραυματίστηκε και στο πόδι, από σπασμένα αντικείμενα που ήταν στο πάτωμα.  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο σύντροφοι που συγκατοικούν στον Βόλο, φέρεται να καβγάδισαν την Κυριακή και ο 36χρονος κατηγορείται ότι απείλησε την 26χρονη με κατσαβίδι, και της είπε ότι θα πάθει ό,τι παθαίνουν οι γυναίκες που βλέπει στην τηλεόραση.Κι όλα αυτά ενώπιον του ανήλικου παιδιού τους.

 

 

Αιτία του καβγά, σύμφωνα με  το e-thessalia.gr , φέρεται να είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς αν και ο 34χρονος είναι δημοτικός υπάλληλος (όχι στον Βόλο), φαίνεται πως δεν τα βγάζουν πέρα. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ο 36χρονος συνελήφθη, ενώ στη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας φέρεται να δήλωσε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που είχαν καβγαδίσει.Βέβαια το μεγαλύτερο θύμα στην υπόθεση φέρεται να είναι το ανήλικο παιδάκι.

Ο δράστης κατηγορείται για  άσκηση ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του.Του δόθηκε η προθεσμία, αλλά μέχρι να βρεθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου αποφασίστηκε η κράτησή του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ