Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσιρώνης

Ο εκλιπών έδινε τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Τσιρώνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών, καθώς τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Διετέλεσε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (στην Άρτα), την περίοδο 2007-2009. 

Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής.

Επιτέλεσε χρέη Διευθυντού της Γραμματείας του Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας. Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001). Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Τσιρώνης είχε γεννηθεί στη Μικροσπηλιά Άρτας το 1960 και αναδείχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ