Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο - Έρχεται κύμα έντονης ζέστης (πίνακας)

«Εντονα τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα αναμένονται το επόμενο 15ήμερο» στην χώρα, σύμφωνα και με ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος δίνει τα πρώτα προγνωστικά για τον καιρό που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, αλλά και τον Δεκαπενταύγουστο. Παράλληλά έχει δημοσιεύσει και σχετικό πίνακα. 

Αναλυτικά διαβάζουμε στο post: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι! Εντονα τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα το επόμενο 15ήμερο στη χώρα! 

Αρκετά άστατος τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες θα καταστεί ο καιρός στα ηπειρωτικά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 3 έως και 4 βαθμών, απο την ερχόμενη Πέμπτη 11/8 και μέχρι περίπου την Κυριακή 14/8 ενώ ανήμερα του 15Αύγουστου η ασταθεια θα περιοριστεί σημαντικά!!!

Photo: Facebook

Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνα τα 4-5 και τοπικά μόνο τα 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυριως απο τις 18 του μηνός! 

Κύμα έντονης όμως ζέστης "ψιθυρίζουν" και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία χοντρικά από τις 17-21 Αυγούστου! 

Λεπομέρειες καθημερινά εδώ μέσα από τη σελίδα μου στο: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts. Για να μη χάνετε τον...καιρό σας ? Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ