Απελπισμένη η γυναίκα που είδε το σπίτι να καταστρέφεται: μεθυσμένη διάσημη σταρ εισέβαλε με το Μini Cooper της (βίντεο)

Για να σβήσει η φωτιά που κατέκαψε τα πάντα χρειάστηκαν 60 πυροσβέστες 

 

 

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος, τα φέρνει μια στιγμή… Η Lynne Mishele από το Λος Άντζελες, είδε το σπίτι της να καταστρέφεται όταν η ηθοποιός Anne Heche «προσγειώθηκε» πάνω του με το αυτοκίνητο της. 

Η πρώην της Ellen DeGeneres που βρίσκεται διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της περιοχής, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει διαφύγει του κινδύνου παρά τα σοβαρά τραύματα της, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και πιωμένη, όπως έδειξαν οι φωτογραφίες από τις κάμερες πλησίον του ατυχήματος. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πέσει πάνω στο σπίτι της Mishele, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Σε μια προσπάθεια οι γείτονες της να σώσουν τη γυναίκα, που κατά τύχη δεν τραυματίστηκε κι εκείνη από το τροχαίο, αφού βρισκόταν στο σπίτι της την ώρα του κακού, έστησαν την σελίδα GoFundMe, στην οποία μέχρι αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί 53.000 ευρώ για την επισκευή του σπιτιού της. 

 

 

 

 

Όπως αναφέρεται στην Daily Mail, ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν 118.000 ευρώ, ποσό που θα εξασφαλίσει την ολοκληρωτική επιδιόρθωση του και θα βοηθήσει την άτυχη γυναίκα να αρχίσει από την αρχή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ