Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου : Η Σελήνη στον Τοξότη-θετική όψη για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το βράδυ στον ταξιδιάρη Τοξότη και το μυαλό μας θα τρέχει σε άλλες πολιτείες και μέρη διακοπών. Άλλωστε για πολλούς ξεκινούν οι άδειες τους αυτή την εβδομάδα. Τις περισσότερες ώρες της παραμονής της σε αυτό το ζώδιο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και συγκεκριμένα από τις 13:30 και μέχρι τις 21:39 το βράδυ που θα περάσει στον Αιγόκερω. Οι πρωινές ώρες είναι προς εκμετάλλευση, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που ενισχύει την αποφασιστικότητα και την υπευθυνότητα μας.

Είναι θετική όψη για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, αλλά και να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις. Το μεσημέρι πριν βγει σε φάση κενής πορείας συναντά σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα, μια όψη ευαισθησίας, αλλά και τάσης για πιο παθητικές συμπεριφορές. Δεν είναι μια όψη για να εμπιστευθούμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καλά. Το βράδυ στις 21:39 η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω δίνοντας μια πιο πρακτική νότα στις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Τοξότη μέχρι τις 21:39 το βράδυ, αλλά για αρκετές ώρες θα είναι σε φάση κενής πορείας, άρα ακατάλληλη για νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αποφάσεις. Παρόλα αυτά, είναι μια μέρα για να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε τις πρωινές ώρες ένα ταξιδάκι. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας προσδίδει έναν βαθμό δυσκολίας σε κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένας φίλος, ένας συνεργάτης, ή ακόμη κι ο σύντροφός σας, να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Ενδεχομένως να μην σας αφορά καν και να σχετίζεται με κάτι δικό του. Αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση να συζητήσει μαζί σας ό,τι τον απασχολεί, κοιτάξτε το πρόγραμμα σας και αφήστε του χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι δύσκολο όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος με ενσυναίσθηση να χαλάει η διάθεση σου όταν συμβαίνουν τόσα πολλά και δύσκολα δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν σε σένα τον ίδιο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ταύροι, στον απόηχο του τετραγώνου του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο, σκιάζει λίγο τη διάθεση σας ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει. Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά όσο κι αν φαίνεται δύσκολο. Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική, αλλά από το βράδυ που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο άνετα για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι περίεργες αυτές οι μέρες που ζούμε και κάποιες φορές όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του περίεργα. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι, να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα όρια σας σήμερα γενικότερα. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική αν είστε μόνες-οι, αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ