Σοφιστικέ στιγμιότυπο! Νίκος Αλιάγας - Νίκος Πορτοκάλογλου: «Φανταστείτε να ήταν και κολλητός μου!» (φωτό)

Οι εικόνες από το Ηρώδειο και οι αναρτήσεις τους

Νίκος Αλιάγας - Νίκος Πορτοκάλογλου: Δύο χαρισματικοί, ταλαντούχοι άντρες!

Ο γνωστός ερμηνευτής δημοσίεσε στην σελίδα του στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στο οποίο τον βλέπουμε μαζί με τον διάσημο παρουσιαστή της γαλλικής τηλεόρασης, που κρατά την κάμερά του. 

Ο Πορτοκάλογλου έδωσε συναυλία στο Ηρώδειο, με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων στη σκηνή και ο Αλιάγας τράβηκε μερικά απίθανα κλικς από το live, τα οποία και μοιράστηκε στο Instagram. Ο τελευταίος είναι άλλωστε και φωτογράφος, με την δουλειά του εντυπωσιάζει.

Ο καλλιτέχνης λοιπόν θέλησε να τον ευχαριστήσει για την ανάρτησή του, αλλά και για τις εικόνες γράφοντας στο σχετικό post:

«Με τίμησε με την παρουσία του στο Ηρώδειο, τράβηξε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες και έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τη συναυλία! Φανταστείτε να ήταν και κολλητός μου! Κυρίες και κύριοι ο εξαιρετικός κύριος Νίκος Αλιάγας».

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα ο οποίος είχε αναφέρει χαρακτηριστικα: «Ένα μαγικό Ηρώδειο με έναν μοναδικό καλλιτέχνη. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιόρτασε τα 40 του χρόνια ως καλλιτέχνης στη σκηνή, 40 χρόνια σύνδεσης και αγάπης με το κοινό.

Τραγούδια που έγιναν δικά μας, εκατοντάδες περιοδείες, σουξέ, εκπομπές, συνεργασίες από το κινηματογράφο στο πεντάγραμμο. Ένα ταξίδι ζωής, με κίνητρο το πάθος «δεν είναι η δόξα δεν είναι τα λεφτά, είναι του δρόμου η χαρά» αυτό κυριεύει ακόμα και σήμερα το είναι του.

Ότι τραγούδησε το έζησε στην σάρκα του απο την πρώτη μέρα, με πίστη και την σωστή απόσταση που σε κάνει να πατάς γερά στην γη και την ίδια στιγμή να κρατάς ατόφιο το όνειρο του παιδιού, εκείνο το παιδάκι, τον γιο του ξεριζωμένου Έλληνα απο την Μικρά Ασία που έλιωνε τα λιγοστά βινύλιά του σε ένα διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ο Πορτοκάλογλου δεν ξέχασε για αυτό και δεν τον ξέχασε ο κόσμος. Έμεινε πιστός στις αρχές του. Μπήκε στο φως για να βρει τον εαυτό του όχι για να γίνει άλλος. Όταν έφυγε ο κοινός μας φίλος ο Λαυρέντης Μαχαιριτσας είδα τα μάτια του και κατάλαβα.

Στις δύσκολες στιγμές διαβάζεις την αλήθεια του καθενός, εκεί είναι το φως που τον κάνει ξεχωριστό… λίγα λόγια και σταράτα. Λίγοι τραγουδοποιοί μπορούν να γράψουν ζεϊμπέκικο και ροκ μπαλάντα, ο Πορτοκαλογλου το κάνει, δίχως φανφάρες και απόλυτα ελεύθερος, σχοινοβάτης και ροκας... «Η δίψα για καθαρό ουρανό».

Η πόζα στο κάδρο είναι το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει, για αυτό και είναι ακόμα εδώ. Εύγε Νίκο, χρόνια πολλά και πάντα εις ανώτερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ