Ο Λάκης Γαβαλάς έσβησε τα 70 κεράκια του: Τρισευτυχισμένος, νεανικός, σοφός και υπέρκομψος (φωτό)

Γιόρτασε στην Πάρο!

Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα 70ά του γενέθλια, στην Πάρο και τα stories του στο Instagram, έχoυν γεμίσει με τις ευχές των φίλων του!

Σχετικές αναρτήσεις έχει κάνει και ο ίδιος ο σχεδιαστής, ο οποίος και το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του νησιού, μαζί με καλή παρέα.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν εκεί ήταν και η Δανάη Παππά με τον σύντρφό της Λάμπρο Λάζαρη. Μάλιστα η ηθοποιός έχει ανεβάσε στα stories της βίντεο από την όμορφη βραδιά, αλλά και από τους χορούς που «έριξαν».

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Λάκης Γαβαλάς δημοσίευσε μια φωτογραφία, από όταν ήταν ακόμα παιδί με τον ίδιο να γράφει στην ανάρτηση:

«Ε ναι λοιπόν το 10χρονο αγόρι εδώ, σήμερα στις 6.30 το πρωι του Σαββάτου πατάει τα 70... Η ζωή μου αν ήμουν φυτό θα ήταν αγκυνάτα, αν ήμουν ξηρός καρπός θα ήμουν καρύδι, αν ήμουν χυμός θα ήμουν γκρέηπ φρουτ, αν ήμουν ρούχο θα ήμουν άμφιο, αν ήμουν καλός άνθρωπος, θα ήμουν εγώ...!! Είμαι τρυσευτυχισμένος και ευγνώμων για τους φίλους που με τόση αγάπη με περιβάλλουν... Στα καλύτερα που έρχονται και που έχω να δώσω...‼️‼️♥️?».

Πριν τα γενέθλιά του είχε κάνει ακόμα ένα σχετικό post με τον σχεδιαστή να ποζάρει - σε μια σειρά από κλικς - γυμνός, μπροστά στον καθρέφτη του. 

Σήμερα ο πάντα κομψός και νεανικός Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους, όσους του ευχήθηκαν. 

«Goodmorning my friends.????‼️?? Το αντίθετο της αχαριστίας είναι η  ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ??. Αυτό νοιώθω σήμερα στα plys 70 και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω προτίστως τους φίλους μου, τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και οοολους όσους με περιβάλουν με τόση αγάπη, είτε προσωπικά, είτε με μηνύματα, εκφράοζντας έτσι την αγάπη τους για εμένα...!!!.

Στο πέρασμα μου φτάνοντας στα 70 επέτυχα, δικαιώθηκα, απέτυχα, τιμωρήθηκα, επανήλθα παρόλο που κάποιοι άνθρωποι αμφισβητούν όλα αυτά, εγώ είμαι εδώ πιο δημιουργικός από ποτέ γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά, εηώ όμως αγαπώ ακόμη κι αυτούς που για  οποιοδήποτε λόγο αφήνουν ένα κενό αμφισβήτησης για την πρωσοπικότητα και υπόστασή μου..??Ευχαριστώ πολύ??‼️».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ