Anne Heche: Στο νοσοκομείο η πρώην σύντροφος της Ellen DeGeneres, μετά από τροχαίο - σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός (βίντεο)

Το αμάξι της έπεσε σε σπίτι

 

Τροχαίο ατύχημα για την Anne Heche που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην σύντροφος της διάσημης παρουσιάστριας, παραγωγού και κωμικού Ellen DeGeneres, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από σύγκρουση που άφησε το όχημά της «τυλιγμένο στις φλόγες».

Η Katche με την DeGeneres το 1999, photo: LUCY NICHOLSON via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το τροχαίο, σύμφωνα με τον The Guardian, συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Mar Vista του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι της Heche. Εικόνες και βίντεο που ελήφθησαν από το TMZ έδειχναν την 53χρονη να οδηγεί ένα μπλε Mini Cooper, το οποίο αργότερα φάνηκε να έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, από το ατύχημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

 Το όχημα έπεσε πάνω σε ένα διώροφο σπίτι με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAFD).

«59 πυροσβέστες επιχειρούσαν επί 65 λεπτά για να καταφέρουν να σβήσουν πλήρως τις φλόγες», ανέφερε μια έκθεση της LAFD. «Μια ενήλικη γυναίκα [βρέθηκε] μέσα στο όχημα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής από παραϊατρικούς του LAFD σε κρίσιμη κατάσταση». 

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο πιθανότατα χτύπησε σε κράσπεδο και προσέκρουσε στο μπροστινό μέρος του ακινήτου.  Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, το κτίριο είναι πλέον «μη κατοικήσιμο», ωστόσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έπαθε τίποτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Ένας γείτονας είπε στο NBCLA, σύμφωνα με το news.sky,com: «Από το σπίτι έβγαιναν τόνοι καπνού. Νομίζω ότι χρησιμοποίησαν τον γερανό για να μετακινήσουν το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Ήταν τρελό».

Η Heche είναι γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες όπως το Psycho, το Donnie Brasco και το Cedar Rapids. Ήταν ζευγάρι με την Ellen DeGeneres από το 1997 έως το 2000. Να σημειωθεί ότι η DeGeneres από το 2008 είναι παντρεμένη με την Portia de Rossi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ